torsdag 9 februari 2017

Ctc utegivare

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Utegivare med kåpa 15m för CTC Pannor och Värmepumpar. Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor!


Logga in för att se prisuppgifter.

Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt. EcoEl, EcoHeat och EcoAir. Alla priser inklusive moms.


Vi levererar över hela Sverige . Minst mm rörisolering invändigt. Kontroll av värmepumpens prestanda och flöde.

Rätt temperaturdifferens injusterad enligt tabell. Rotationsriktning kompressor. Erforderliga givare för valt system. Mätt upp motsåndet i utegivare och givare för framledningstemp.


Har även luftat elementen, och alla element är lika varma. Trycker i pannan är ca 1 . Tillsammans med shuntautomatik, rumsgivare och utegivare ger detta en jämn och behaglig värme. CTC EcoZenith 2är också grundmodulen i värmepumpsystemet CTC Ecoheat, vilket medför att den som har en CTC EcoZenith 2när som helst kan utveckla den till en värmepump genom att komplettera med en . Pannan får däremot inte installeras i ”våta” utrymmen som t ex bastu. CTC Electronic kan placeras liggande, stående på sida eller hängas på vägg. Huvudströmbrytaren skall i så fall vara vänd nedåt.


Pannans Inkopplingsplint. Passar till: Autoterm C200. Aterinkoppling efter strömavbrott. Strömuttag vid de olika kopplingsstegen. Framledningsgivare QAD 21.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg