torsdag 9 februari 2017

Pellets till kattlåda

Jag har funderat på om jag ska testa pellets till min katt. Jag har hört att en del katter inte tycker om att gå på låda där det finns pellets , att dom. Det luktar aldrig unket från lådan . Den svenska kattlådan med dubbla bottnar.


PeeWee-systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på.

Peewee är ett unikt svenskt och miljövänligt kattströ som används tillsammans med de tvådelade kattlådorna. Ekonomiskt, dammfritt och bra för katten. Beställ din kattlåda hos Animail och få fri hemkörning och frakt på beställningar över 499kr.


Handla KATTLÅDA billigt online alla våra KATTLÅDOR har bra kvalitet. Här kan du hitta en kattlåda med eller utan tak. Snabba leveranser och fri frakt över 500kr. Smidig allt-i-ett kattlåda i kartong inklusive pellets av barrträd.


Vi är kattvakt åt en misse som har sånt i sin låda, våra har vanlig klumpbildande kattsan så vi har ingen erfarenhet av pellets.

Vad gör man med pelletsen när den är inkissa kan man kompostera den på nåt sätt eller? Peewee pellets för Peewees kattlåda , lådan är tvådelad vilket gör att det använda ströet samlas i underlådan. Välj bland kattlådor i olika färger och modeller och köp i butik eller online på granngården. Vi har både öppna lådor och kattlådor med tak. ECO Pellets är en naturprodukt Vit insats kattlåda (tillbehör till ECO kattströ).


PeeWee Ecobasic är den öppna lådan från PeeWee. Den har en något högre bakvägg som gör att katten kan krafsa så mycket den vill utan att några pellets ramlar ur. Här hittar du: PeeWee pellets. Ett sätt att visa lite extra omsorg om din katt – och samtidigt göra gott för miljön – är att välja stallpellets som strömaterial i kattlådan.


Pellets är ett 1 förnybart strömaterial som tillverkas av bark, kvistar och annat som blir över från skogsindustrin. Det ger ett mjukt och naturligt underlag i kattlådan , och är enkelt att hålla . Pappersströ är betydligt lättare att bära hem än kattsand tack vare sin låga vikt. Om katten är inomhus mycket bör den ha en kattlåda. Kattströ eller kattsan vad föredrar egentligen katten?


Innehållet i kattlådan kan vara av san lera eller av miljösmartare alternativ såsom träpellets. Två oöppnade påsar med smådjursströ.

Använd helst en klumpbildande sand för att göra det enklare att tömma lådan. Pellets kan vara bra, men tänk på att för katten är sand det bästa. Vissa katter tycker inte om att trampa på pellets ! Personer med astma kan dock uppleva pellets som bättre alternativ för att lindra eventuella egna symptom från dammet i sanden.


Mer praktiskt än så kan jag inte komma på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg