torsdag 16 februari 2017

Golvplåt braskamin

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas.


Finns i olika utföranden.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Golvskydd i härdat glas eller plåt är ett bra skydd under braskaminen. Enligt krav i Boverkets skall golvet vid braskaminen skyddas med golvskydd.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Minsta fraktkostnad 150:- Över 3kg 200:- Över 5kg 250:- Över 10kg 313:- Max 12kg. KOMPLETT SKORSTENSHUV SVART.


SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1SVART. ELDFAST TÄTGARN ØMM M.

BRANDMURSPLATTA 100X122X5. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Golvplåt svart lack B100xD1cm.


I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen. Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen. Under eldstaden får plåt endast användas om det finns ett minst centimeters fritt , luftat utrymme mellan eldstaden och eldstadsplanet och om temperatur på golvet är högst grader när eldstaden används med maximal effekt. I annat fall måste det finnas ett isolerande material under plåten eller att . Takfönster för dagsljus och bra inomhusklimat.


Inredning trä – trender och tips. Varumärke, Kaminexperten. Anslutning, Topp eller bakåt. Effekt Nominell, till kW.


Få saker höjer trivseln i ett hem som en eldsta vare sig det är en kakelugn, en öppen spis eller en braskamin. De flesta kan klara att installera en braskamin själv. Oftast är detta en plåt men man kan också använda en härdad glasskiva eller en stenskiva.


Formskuret golvglas och svartlackerad golvplatta till braskaminer eller varför inte välja tillbehör till braskaminen som kokplatta eller dekorlucka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg