tisdag 21 februari 2017

Zibro avfuktare

Zibro D5LCD hjälper dig få en behagligare och mer hälsosam inomhusluft på ett enkelt sätt. Zibro DD1hjälper dig få en behagligare och mer hälsosam inomhusluft på ett enkelt sätt. Luftavfuktare med LED-display!


Zibro D5är en tystgående avfuktare perfekt för badrummet, tvättstugan eller källarutrymmet och med en vatten tank på hela liter minskar behovet att tömma D5of. Hypermodern avfuktare med joniseringsfunktion (renar luften), justerbart luftflöde och dräneringsslang som kan användas vid mer permanent installation.

Dessutom avfuktar den vid temperaturer ända ner till °C. Finns ditt produkt inte med? Vattnet samlas upp i en rymlig, avtagbar vattenbehållare, utrustad med frost och överfyllnadsskydd. Det är lätt att ansluta en slang till en permanent vattenföring.


Funktioner: Avfrostning Ionizer funktion . Här tipsar vi om underhåll av avfuktare och däri lämpliga åtgärder samt förberedelser. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Max avfuktningskapacitet. Produktmodell: D51 D51 D51 D520. Oct Sv: OT avfuktare till källare. Avfuktare till liten tvättstuga posts Oct Avfuktare.


En Zibro DD1köpte jag på NetoNet för ett par är sedan. Vi kör den då och då i husbilen under vinteruppehållet. Under mildperioder om luften är fuktig i husbilen.


Dessemellan används den för att avfukta i tvättstugan. Har hittills fungerat utan anmärkning. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . SPECIALIST PÅ KLIMATKONTROLL. Portabla klimatanläggningar side - 9. Splitanläggningar side - 15.

Mer information om våre produkter på vår hemsida. ZIBRO HOME MADE CLIMATES .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg