fredag 24 februari 2017

Viking 75 vedspis

Viking ingår i Josef Davidssons Eftr. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn . Kökspanna ZEH H svart (1). Rabatt på alla tillbehör denna Månad vid köp av kamin eller vedspis !

Konvektionsskåp brandsäkert mm. Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på. Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen. Hos oss på Kaminbutiken kan du köpa vedspisar från Josef Davidsson, . Er nya vedspis är både en tidlös och effektiv värmekälla med mer.


Rökgastemperatur ( medel). VIKING ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar. Hela hällen fungerar som kokplatta.

Den lösa kokplattan kan ge plats för en wokpanna. För ett modernare uttryck finns glaskeramikhäll som tillval. Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens . Går dina tankar kring värme och el?


Funderar du på trygga alternativ? En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme. Och oslagbart tryggt när du vill laga mat och baka. Passar i det supermoderna köket.


De verkar bra men är dyra! Ett annat alternativ är Wamsler med olika modeller. Spisarna kan beställas med. Sätt ihop din spis exakt. En vedspis eller kökspanna kan vara både lönsamt och mysigt.


Har sökt lite på forumet men inte hittat någon info. Jag eller vi har en Tirolia vedspis i köket som jag skulle behöva byta stenar i eldstaden på. Nu är det ju så att Tirolia som märke inte finns längre.


Vid beställning, vänligen ange om du vill ha eldstaden på höger eller vänster sida.

Westminster K 1är vedspisen som tillför ditt kök ännu en dimension. Den glasade eldstadsluckan gör att det blir en gemytlig vedspis som är både värmekälla och en inredningsdetalj. Vedvagnen är väl tilltagen och eldstaden är i gjutjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg