måndag 20 februari 2017

Rostfri slang till skorsten

Dubbelväggig insatsslang. DecFlex TW dubbelmantlat insatsrör för renovering av skorsten. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten , och om något blir fel: Då löser vi det!


Vi erbjuder även flexibel skorstensslang för skorstensrenovering , rostfria anslutningsrör och skorstenar, rökrör för kaminer m. Skorstensrenovering med insatsrör.

Produktsortiment för skorstensrenovering med insatsrör med års materialgaranti. Här säljer vi rostfria insatsrör från Landyvent och Schiedel. Pris exempel: flexibelt insatsrör 60mm, 239kr per meter. Våra dubbelmantlade insatsrör är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med en slät insida vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och . Sätta insatsrör i skorsten till kakelugn. Jan Rör i skorstenen posts Jan Installation av braskamin?


Använd nedan tabell tillsammans med våra produkter för en lyckad installation. Innan du beställer ditt material krävs en kontroll av din skorsten.

Kontrollera att inget blockerar vägen upp i stigaren samt om det finns kraftiga svängar(krökningar) längs vägen som kan kräva extra arbete. Vi saluför en dubbelmantlad syrafast slang som heter Inox den är godkänd för all skorstensrenovering. Temperatur område upp till 600C. Slangen är tillverkad både genom falsning samt korrugering, det innebär att den är starkare och bättre än . I vår produktportfölj finns skorstensrör , skorstensslang och flexibla insatsrör samt tillbehör. Vidare har vi ventilationsslangar, både rostfria och i Feran, för ventilationsanläggningar.


På tillbehörssidan saluför vi glidgjutningsbruk för skorstenstätning och tätning av ventilationskanaler, Vermikulit för skorstensisolering , . Den vanligaste frågeställningen vi möter är om man ska täta en trasig rökkanal genom glidjutning eller dra nya rostfria syrafasta rör eller en dubbelmantlad slang. Det finns olika förutsättningar för att välja respektive lösning, men det är oftast bättre att laga en läckande rökkanal mot att dra nya insatsrör . Vi börjar med att binda fast 1m skorstensrör till en rep och släppa ner den i den keramika skorstenen tills vi ser bara koppen av rören. Slang klämma: Möjliggör att ansluta en elastisk rör med vanligt tee, med tillämpad riktning för kondenseringsvatten. Finns i följande storlek: . Sep Jag ser två möjliga metoder att anpassa skorstenen. Rostfritt insatssrör ( slang ) i kvalitet 904L.


Keramiskt insatsrör typ Keranova (monteras på samma sätt som isokern insatsrör men passar bättre vid låga temperaturer). Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.

Rökkanal, modulskosten ,rökrör. Ventilationsrör NE, a-collection. Röret är tillverkat av syrafast rostfritt stål AISI 316. Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage. Jo,gubben satte in rostfria rör.


Låter enklare än gjuta i mina öron. Eller slangar kanske man kan kalla dem, för de är flexibla, modell dragspel och av metall. Mellan rören och själva pipan fylls . I det fallet tätas kanalerna med keramisk massa eller med olika typer av insatsrör, som är en lämplig metod bland annat vid oljeeldning eller då rökgaserna håller en låg temperatur, med risk för kondens. Montering av syrafast rostfri slang. Oavsett vilket alternativ som krävs för att renovera din.


Profilerad godstjocklek: mm. Nominell diameter - 3mm. Användningsområde: Multinox är ett insatsrör avsett för reparationer av befintliga skorstenar, där t. Insatsrören är tillverkade av rostfritt syrafast material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg