fredag 24 februari 2017

Nibe kundservice

Konsultation och Försäljning. Kontakta en installatör nära dig för köp och installation av en NIBE -produkt. Här kan du hitta din närmaste installatör.


Vårt breda utbud av produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten med minimal inverkan på miljön – så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid. För installatörer, serviceombu hustillverkare, grossister och konsulter.

Adress: Hannabadsvägen Markaryd . Kontakta din installatör eller det företag du köpt produkten av. Har du frågor kring din NIBE -produkt? Hitta ett serviceombud nära dig. Våra auktoriserade serviceombud har bred kunskap om våra NIBE -produkter.


De utbildas kontinuerligt av oss för att ge dig bästa möjliga service. Välj din ort i rullgardinsmenyn för att hitta ditt närmaste serviceombud. Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment.

Produkterna är designade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet. Här hittar du kontaktuppgifter till oss och några av våra kontaktpersoner inom olika verksamhetsområden.


Contura kaminer och Premodul skorstenar tillverkas av NIBE i Markaryd i Småland. Välkommen att kontakta oss. Mobilsurfare - gå hit istället! Ja, det har vi och du som har köpt en värmepump från NIBE kan kontakta vår kundservice för att få mer information om vad vi kan erbjuda dig.


Vad är det för el jag köper av er? All el som vi levererar till privatkunder är el från förnybara energikällor. Hur håller jag koll på när mitt avtal löper ut?


Innan ditt avtal löper ut så skickar . Inga produkter hittades som motsvarar ditt val. Det kan jämföras med vinsten på 1miljoner kronor. Allt fler analytiker tror på värmeteknikbolaget Nibe.


Mest imponerande var dock omsättningsökningen och lönsamheten. Under hans tid ökade omsättningen från miljoner kronor till 1miljoner kronor och lönsamheten låg ständigt på drygt 10 .

Deras marknadsposition och omfattande kundbas kommer att medföra ännu en bra plattform för lönsam tillväxt” säger Gerteric Lindquist, VD och koncernchef för NIBE Industrier. Hotwatt kommer att fortsätta att bedriva verksamheten och ge kundservice från Massachusetts under namnet Backer Hotwatt, Inc. Konkurrensverket, KKV, har beslutat att särskilt undersöka Nibes förvärv av Enertech, med den svenska Ljungby-baserade värmepumptillverkaren CTC i portföljen. Det framgår av ett pressmeddelande från Nibe , som samtidigt meddelar att den tyska konkurrensmyndigheten har godkänt förvärvet.


Nibe vill bygga till en av sina industrilokaler i Markaryd. Värmebolaget har därför ansökt om bygglov hos Markaryds kommun. En ansökan från Nibe AB har kommit in till miljö- och byggenheten i Markaryds kommun.


Ansökan gäller en tillbyggnad på området Ässjan där Nibe har tillverkning i Markaryd. Aktieinvest kan du antingen anmäla detta när du är inloggad på din internetdepå eller via vår kundservice. Har jag något alternativ som aktieägare när bolag genomför en emission?


Absolut, du har alltid ett val som aktieägare. Om du tror på bolaget så är det oftast förmånligt att vara . Köp aktier i NIBE Industrier B - enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg