tisdag 28 februari 2017

Ändplugg rör

Finns i utförande som helvitt- eller blankkrom. Invändig 23mm utvändig 25mm. Tillverkad i rostfritt stål, AISI 316. För montering använd lim TLsom återfinns under.


BAUHAUS har ett stort sortiment av kopparrör och klämringskopplingar.

Här finner du även alla koppling. Gör det möjigt att koppla samman två slangar försedda med snabbkopplingar. Rörskydd och ändskydd i plast till rundt stål och fyrkantsprofiler.


Var rädd om ditt golv, och beställ ändskydd redan idag! Vi tillhandahåller Ändplugg rör Krom för att ge din butik ett välkomnande utseende. Gör affär med oss för din affär! Rinkaby Rör säljer VVS, – kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt.


Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.

Lämpliga för rör och djupare hål där skarpa kanter och formvariationer kan förekomma. Ej lämpliga för hål i plåt etc. Fler storlekar är på väg in, kontakta oss så hjälper vi dig om du behöver annan storlek eller färg. DU =diameter utvändigt Ø DI =diameter invändigt Ø . Anmärkning: Ändpluggarna används som kantskydd och som förslutning i rörens ändar. Passar till våra rör med diameter 35×mm.


Blå ändplugg till 16xrör. Fördjupning om denna produkt finner du nedan. Produktöversikt, Produktegenskaper, Dokument. Expanderande ändpluggar för runda rör NDE. Missa inte kampanjer och erbjudanden: Prenumerera på vårt nyhetsbrev, klicka här!


Denna artikel finns på sidan i katalogen. Andra kunder har också tittat på dessa. Sveriges ledande leverantör av Plastfötter. Vi har Plastfötter och mycket mer på lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg