fredag 3 februari 2017

Cotech avfuktare

Luftavfuktare Cotech liter. Lämplig för källare, tvättrum och andra frostfria utrymmen. Display som indikerar den aktuella luftfuktigheten. Timer för automatisk start och stopp. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Jämför Avfuktare sida vid sida. Välkommen till PriceRunner! Jag behöver en avfuktare till vår kvadratmeter stora källare. Från tidigare trådar har jag förstått att Mitsubishi E16SX.


För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Letar du efter billiga produkter online inom kategorin avfuktare ? Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige. Det gör att du både spar pengar och tid.


Effektiv kondensavfuktare för källare, torkutrymmen, garage och andra frostfria utrymmen upp till m². Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . I senaste numret av tidningen RådRön dök testet plötsligt upp på nytt, nu i en delvis annorlunda utformning. Tidningen har poängsatt funktioner hos luftavfuktarna som inte fanns med i det ursprungliga testet och utsett en . Dimensionerna är 343x407x5mm och den väger kg. Claes Ohlson är nog den butik som de flesta besöker när de behöver någon typ av teknisk lösning för hemmet.


Effekten ligger på 370W och maximalt arbetsområde ligger på 2m. Såld produkt går ej att svara på. Rengörning av luftfiltret: Luftfiltrets uppgift är att samla upp partiklar som finns i luften. Partiklarna som fastnar i filtret kommer sucssesivt försämra luftflödet.


Vilket leder till påfrestning för aggregatet samt förhöjd elförbrukning. Därför är det viktigt att med jämna mellanrum rengöra filtret, ca varannan vecka. Sammenlign priser på Avfuktere.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Ha alltid aggregatet vertikalt. Låt aggregatet stå upprätt i en timma före det att det ansluts elektriskt efter att det har legat ner eller vinklats vid till exempel rengöring eller transport.


Tillse att det inte finns några främmande föremål vid insugnings- eller utblåsningssidan. Elanslutningen måste motsvara specifikationerna som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg