fredag 24 februari 2017

Eldstad gasol

Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Med värmebeständigt glas, lavastenar och vedträn blir det en mycket vacker eldstad. Lavastenar, vedträn, gasolslang, regulator och väderskydd ingår. Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan utanför.


Förgyll tillvaron med en gasolbrasa.

Kom hem tryck på knappen och mysfaktorn är på topp. Vi har tyvärr inga björnfällar i sortimentet. Så fungerar gasolbrasorna. Exempel på olika modeller och storlekar, där Du väljer en som passar just din spis med hänsyn till dess storlek och utformning. Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet.


Vi som guidar dig har över års samlad erfarenhet av skorstenar och eldstäder i alla dess former och varianter. Lillaspisbutiken ingår ej i någon kedja vilket därför inte förbinder oss till särskilda leverantörer. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT.


Elegant eldstad för hörnet!

Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. En gasoleldad öppen spis är svår att skilja från en vedeldad spis. Under sena och lite kyliga kvällar . Den gula lågan och de keramiska vedträden är förvillande lika en riktig öppen spis. Då lågan inte brinner med fullständig förbränning. Kaminerna drivs med gasol från en flaska som är inbyggd i kaminen.


Sunwood Marino ( gasol ) terrassvärmare! Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten. Gåshaga 1från Eldmakaren – tänd elden med ett knapptryck.


Välj mellan keramisk eld eller vit lavasten. Gaspis som kan köras på gasol , naturgas eller stadsgas. Elden startat med ett enkelt knapptryck på väggen.


Hos oss hittar du eldstäder från välkända varumärken som andas kvalitet och design. I ett brett sortiment med eldstäder i alla prisklasser. Alltid frakt fritt och snabb leverans! Effektiv terrassvärmare med stomme som är tillverkad av lackerad plåt.


Värmen går ställa steglöst och värmaren är utrustad med ett tippskyd. Reflektorn sprider värmen åt sidorna.

Vi är den skandinaviska återförsäljaren för Landmann grillar och trädgårdsmöbler. Vårt breda sortiment består av allt från engångsgrillar och kolgrillar till stora gasolgrillar och murgrillar. Om du föredrar lite mer naturliga former i din trädgård är denna ovala modellen ett bra alternativ.


Kylan börjar komma krypandes och att då kunna värma sig kring en eldstad är ju alltid trevligt. Eldstaden är tillverkad av k. Det innebär också att man får tillfälle att grilla både korv och marshmallows, vilket såklart är en bonus. I den här instruktionsvideon får vi reda på hur man snickrar ihop sin egna eldstad i betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg