måndag 13 februari 2017

Vägghängd spis

CS Hemma har testat en öppen spis som gär skäl för sitt dyra pris. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Vägghängd modell i exklusiv svensk design.


Borstat rostfritt stål av hög kvalitet. SKORSTENSFRI SPIS MED ENKEL, TIDLÖS DESIGN Vauni Edge är en väggmonterad skorstensfri etanolkamin som designmässigt .

Den skorstensfria spisen förenar tradition med nutidens behov. Ek och valnöt finns i lager, svart högblank är beställningsvara. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder! Varför inte få hjälp att utforma en egen öppen spis? Smal vägghängd modell ” Riviera LEGL” från Art Deco.


Liten behändig hörnspis i rostfritt . Giacomo Fristående Kamin - Vit. New York Ljuslykta är tillverkad i lackad plåt samt glas.

För att matcha din nya spis erbjuder Stoves moderna fläktkåpor. En fläktkåpa gör mer än att bara höja utseende i ditt kök då den även leder bort matos på ett praktiskt och effektivt sätt. Denna fläkt är vägghängd och kommer i rostfri finish.


Fläkten kommer i fyra storlekar - för att passa in i just er köksmiljö! På senare tid har de moderna skorstensfria spisarna bara växt i popularitet. Förmodligen för att de är ursnygga, slimmade och går att placera praktiskt taget vart som helst i huset. Här får ni några riktigt snygga och prisvärda öppna . Skill Factory är ett svensk märke med Bioetanolspisar i modern design, främst väggmodeller med de har även golv- och bordsmodeller. Biobränslespisen Gobi är en vägghängd modell i elegant och stilren . Essinspisen har både modeller som efterliknar klassiska öppna eldstäder samt flera modeller som kan hängas på vägg.


ILVEs spisar kompletteras med matchande vägghängd fläkt. Till Professional Plus Hi-Tech och Nostalgie samt Quadra passar fläkt AG perfekt och finns i samma storlekar som spisarna. Majestic och Majestic Techno spisar är lite djupare, och kombineras bäst med Majestic AM fläkten, som är anpassad till Majestics . När du köper en ugn, spis , köksfläkt eller mikrovågsugn från Grundig köper du pålitlig kvalitet – allt för att du ska kunna njuta av livets goda.


Skorstensfria spisar höjer mysfaktorn rejält och kan användas överallt där skorsten eller möjlighet till öppen spis saknas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg