måndag 6 februari 2017

Skorstensfria väggspisar

På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder! Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Smartson tittar närmare på olika skorstensfria spisar och portabla bordseldar. Hitta din favorit och läs tipsen innan köp.


Skorstensfria väggspisar med elegant design. De formfulländade väggspisarna kräver ingen skorsten, bara att montera på den vägg som passar bäst, tända upp elden och låta härlig braskänsla sprida sig.

Idag har vi även ett breddat sortiment inom inredning. Här får du mysfaktorn av en eldstad utan rökkanaler. En vägghängd spis eller skorstensfri spis som ställs mot en vägg passar bra i vilket rum som helst, även där utrymmena är lite mindre.


De flammande lågorna från en väggspis skänker härligt levande ljus och en känsla av hemtrevnad och värme. Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten.


Soffor och Möbler av hög kvalitet till rätt pris. Vi erbjuder inredning som soffor och sängar, matgrupper, förvaringsmöbler och allt där emellan. Vi har olika färger, tyger och träslag.

Njut av eldens sken i kombination med skön värme. I eldskenet från väggspisen Freja skapas romatisk stämning när vännen kommer på middag. Brinntid ca tim Finns på Gärdet.


Sprider ljuset med reflektor. Barnsäker med täckande skyddsglas. Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken? Fundera på en kamin utan skorsten.


Här kan du finna en riktigt snygg etanolkamin online som fyller alla dina krav och behov. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Produktbeskrivning: En hörnspis på modellen Åre som fått namnet Freja.


Som passar bra i det lite mindre rummet eller i det stora vardagsrummet. Med reglerbara brinntid upp till timmar. Essinspisen Freja levereras med allt du behöver ink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg