torsdag 16 februari 2017

Handdukstork kombi

Handdukstork Vento krom Stilren och trendig handdukstork. De rejäla mellanrummen och den öppna designen gör det enkelt. VVC) via en radiatorventil. På så sätt hålls kondens och fukt borta även under varma sommardagar. Elpatron och radiatorventil köps separat.


Nordhems handdukstorkar kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design.

Utöver den härliga känslan av en varm och skön handduk får du lyxen att ha ett badrum utöver det vanliga. Och eftersom vi vet att våra produkter håller högsta kvalitet lämnar vi års garanti på handdukstorkar och ventiler . Genom att sprida en behaglig värme och . Stegformad med runda rör. Rekommenderas att kombineras med en elpatron på 1W för att uppnå optimal värme. Välkommen till PriceRunner! Hos Badrumsbutiken hittar du allt inom dusch, badkar, bastu och blandare.


Vi har det du söker för ditt spa eller badrum.

Imperial FM Mattsson MMA. Mässing Svart Koppar Vit. Silver Mattborstat rostfritt. Brons Krom Antracit Champagne. Tillbehör Vattenanslutning.


Tänk på detta innan du handlar Hur ofta uppdateras uppgifterna? Rubin kan kopplas in på el, vatten eller kombidrift. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du vattenburen handdukstork. STRAND LSH-BC KOMBI KROM UTANPÅLIGGANDE VATTEN. Strands smala smäckra form möjliggör att ett stort antal handdukar får plats på begränsad yta.


Modellen beställs som höger- eller vänstermontage gällande elanslutningen. Den kombinerade handdukstorken passar perfekt för dig som har vattenburet uppvärmningssystem men som har detta avstängt på sommaren. Då stänger du av vattenventilen och sätter på el-patronen i stället. Effekten på patronerna är olika beroende på storlek på handdukstork. Vill du använda handdukstorken som.


Svedbergs Thor handdukstork 50x100. Sveriges största förhandlare på nätet! Storlek, 500x950mm (BxH).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg