torsdag 16 februari 2017

Acetec avfuktare

Se olika modeller på vår hemsida! Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm.


Som sorptionsavfuktare med acetecprincipen fungerade den mycket bra i relativt sett mindre applikationer där temperaturen är lägre som i krypgrunder och vindar. EvoDry PD4var den senaste i serien av tre avfuktare från Acetec.

Med högre kapacitet klarade den av upp till hela 21kg avfuktat vatten per dygn. Den större luftomsättningen som gavs från energisnål fläkt och tre torrluftsutblås innebar att avfuktad luft kunde ledas ut på ett bra sätt i en . Acetec PD1levererades precis som nya . Vi har sett ett stort behov av avfuktare , s. Tekniken med sorptionsavfuktare möjliggör avfuktning ner till -grader vilket gör RDperfekt för den . Det har allt mer efterfrågats om vi kunde lägga ut en utförlig . Har en krypgrund på 115kvm som det är lite för hög fuktighet i, och har bestämt mig för att installera en avfuktare !

Avfuktare PD4är en sorptionsavfuktare även kallad krypgrundsavfuktare. Avfuktaren är avsedd för krypgrun torpargrun kallvin garage, byggavfuktning mm. Produkten är redan i önskelistan! Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat.


Välkommen till PriceRunner! Service och filterbyte avfuktare PD-serien. De är smidiga, har hög kapacitet och passar för mindre utrymmen med fuktproblem.


Avfuktare avsedd för husvagn, husbil och båt och även mindre utrymmen som kräver effektiv avfuktning. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledor detta med branscherfarenhet sedan . Fritidshus står tomma under stora delar av året, ibland utan någon som helst uppvärmning. Låg temperatur eller ingen uppvärmning alls innebär stor risk för problem med fukt och mögel. Med en avfuktare undviker man mögelpåväxt på byggna möbler och annat som man förvarar i sitt fritidshus.


Sorptionsavfuktare för vind och krypgrund med flera kallare utrymmen. Den nya garantitiden känns helt rätt då vi har en mycket hög kvalitét och vi vill att våra kunder ska känna sig trygga under en lång tid med våra produkter säger VD Henrik Oskarsson. För kunder som har köpt sin .

Ta en titt på vår -. Vi släpper nu en storebror till EvoDry PD. Svensktillverkad avfuktare för kalla utrymmen som krypgrund eller vind. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg