tisdag 7 februari 2017

Autoterm service stockholm

Våra arbetsområden handlar om installationer och service av huvudsakligen värme, värmepumpar, vvs, el, styr och regler. Välkommen till Vi Värmer. Dessutom är vi auktorisererade VVS-installatörer med Säker Vatten. Vi på IVT Värmepumpar är måna om våra kunder, det spelar ingen roll om du vill byta, installera nytt eller serva din värmepump så finns vi alltid till hands och kan svara på dina frågor.


Genom att fylla i din adress eller stad söker du enkelt fram din närmaste återförsäljare.

Vill du ha service väljer du service som alternativ. Dock har de inte beställt någon utedel (VP). Dvs bara en kosmetiskt skillnad gällande utseendet? Autoterms utedelar samma som IVT? Alltså samma tekniska spec?


Nibe F7i ett enplanshus på 146kvm i Körlinge, norr om Stockholm. MPL Värmepumpspartner AB. Fabrikaten vi arbetar med är främst BOSCH, ELEKTROSTANDAR IVT, AUTOTERM och NIBE.

Vi flyttade i somras in i ett hus med en Elektrostandard Värmepump. Huset och pumpen är år gammalt och de tidigare ägarna hade aldrig haft. Installation, service och reparation av din värmepump i stor- stockholm. Service och energismarta råd.


Bosch Värmepartner hjälper dig även med service. Under garantiperioden besöker VärmePartnern dig två gånger. Dels för att se över anläggningen men också för att eventuellt komma med smarta tips om hur du kan optimera din värmepump. Inom kylteknikens område har vi koncentrerat oss på reparationer, service och försäljning av värmepumpar av alla fabrikat. Vi utför garantireparationer åt IVT, Nibe , Bosch och Daikin.


Detta innebär att anläggningar av nämnda fabrikat i Stockholm med omnejd får garantiservice mm genom Inneklimat. Marina Way, North Saanich, BC V8L 6B Canada. Rocky Creek R Ladysmith, BC V9G 1M Canada. Elterm utför kompletta värmepumpsinstallationer, service samt reparationer och är ett auktoriserat serviceombud.


Vi är återförsäljare och. Säkerställ att din värmepump alltid mår så bra den kan med våra orginalreservdelar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg