torsdag 23 oktober 2014

Elmätare jula

Bli mer medveten om din elkonsumtion! Allt för hemmafixare och proffs. Sätts direkt i eluttaget. Mäter även spänning och ström. Programmerbart kilowattpris.

En ovanligt smart och klurig produkt. Munstycken till alkotestare 5. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Kostar din dator, skrivare, mobilladdare, spelkonsol eller tv en massa pengar i onödan?


Välkommen till PriceRunner! Med en energimätare får du full koll på hushållsekonomin. Visar produkter inom kategorin Energimätare.


MID-certifierad elmätare med effektmätare med både fast räkneverk och nollställbart trippräkneverk.

Snabba leveranser från eget lager. Vi kommer att ha vår husbil stående utomhus hos bekanta under vintern. Eftersom vi kommer att ha den lite uppvärmd via el, vill vi veta hur mycket el det går åt men vi hittar ingen elmätare för utomhusbruk. Långskott och tror inte på det själv.


Därför skulle i Hydrofusions fall en billig elmätare från Jula med fördel ha kunnat ersätta en dyr mätexpert från SP. Bild Så med en billig elmätare för att mäta inmatad eleffekt och och en billig termometer och en billig kylbox också från Jula fylld med kallvatten för att mäta utgående effekt skulle alla Rossis . ELM C84TARE, til samme beløp men i SEK. Har en slik men eldre modell på min varmepumpe, fungerer OK.


Oppvarming vedkamin på tegelpipe. Titta på eller ladda här bruksanvisningen till din Jula PM- 3Elmätare i Svenska. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Försök med det och leta . För att få ner energiförbrukningen måste man börja med att mäta den. All erfarenhet visar att energimätning också leder till att man blir mer effektiv och sparsam.

EC3används till att mäta förbrukad energi i en elinstallation. Den har en LCD display som ger möjlighet att visa upp förbrukad ström och effekt. Nu är det så att jag blivit lite nyfiken på att mäta förbrukningar i vägguttaget och tänkte mig sådeles skaffa en elmätare. Köpte båda modeller som Jula har, den lite dyrare känns mycket bra kvalitetsmässigt (199:-) och troligtvis visar den hyffsat rätt. Den billigare (169:-) är rena . Behöver installera en elmätare för att kunna specificera elförbrukningen i en gäststuga.


Googlat, prisjakt, Cleas Ohlson och Jula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg