torsdag 30 oktober 2014

Sprinkler företag

Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för sprinkler i Sverige. Vi är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens. Vi är ett företag som levererar helhetslösningar till våra kunder inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av . Brandskyddsteamet är ett tjänsteföretag vars verksamhetsområde är inom aktivt och preventivt brandskydd.


När det första sprinklerhuvudet utlöses går samtidigt automatiskt larm till larmcentralen.

Vi är ett ungt företag med en mogen organisation och samlad kunskap som få företag i vår bransch kan mäta sig med. Sprinklern reagerar på värmen som uppstår vid en brand. Certifierade sprinklerföretag bevakar och arbetar med frågor gällande sprinklerföretagens verksamhet. Certifiering av sprinklerföretag sker via Svensk Brand och Säkerhetscertifiering AB.


Prioriterade frågor inom gruppen är:. En sprinkleranläggning kontrollerar eller släcker bränder i av fallen. Det är bättre än någon annan brandskyddsåtgärd.

A- SPRINKLER AB, Varför inte allt under samma tak? Ett automatiskt sprinklersystem är alltid redo att skydda ditt liv och din egendom – dygnet runt, året om. Hos oss får Ni hjälp med framtagandet av alla handlingar, från idé till . Vi är certifierade av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB som anläggningsfirma och som behörig ingenjörsverksamhet för vattensprinkler. Den automatiska sprinkleranläggningen utgör en mycket viktig del i ert brandskydd.


En förutsättning är givetvis att ett larm medför rätt insats från objektets sida men lika viktigt är att anläggningen har den driftsäkerhet som krävs av en säkerhetsanläggning. Ansvarig Dennis Dzokanovski år. Ekonomi Bokslut, Nyckeltal (AB) . Företagsuppgifter Säte, SNI, Moms, Firmateckning,. Detta innebär att vi har rättigheter att projektera och installera vattensprinkleranläggningar samt att vi har dokumenterade resurser och kvalificerad personal att utföra alla typer av sprinkleranläggningar. Installation och service av sprinklersystem.


Vår huvuduppgift är att leverera dricksvatten för normal hushållsanvändning. Vi på Pireva har därför ingen skyldighet att ordna med vatten till sprinkleranläggningar i fastigheter då dessa anslutningar tar resurser från dricksvattensystemet. Om det finns tekniska förutsättningar kan vi tillåta sprinkleranslutning via egen anlagd . Vi utför alla typer av entreprenader – förtroendeentreprenader, utförandeentreprenader på färdiga handlingar, totalentreprenader, egna lösningar och på löpande räkning.


Det expansiva VVS-företaget Sandbäckens förvärvar nu ytterligare ett sprinklerföretag, denna gång i norra Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg