onsdag 22 oktober 2014

Lidingö rör & värme ab

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Ring oss redan idag för att få ett kostnadsförslag, eller för att få reda på mer om våra tjänster och produkter. Bolaget skall utföra rör- och VVS- arbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.


VVS är en förkortning som står för värme , ventilation och sanitet.

VVS betecknar dels en bransch i byggsektorn, dels de tekniska system i byggnader som planeras, projekteras och utförs av branschen, inklusive de produkter som då används. VVS omfattar i första hand system i fastigheter för inomhusklimatet och för . Lidingö Gustav Rauschenbach Larsbergsv. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Biz så använder vi cookies för att förbättra och förenkla din användning av sidan. Genom att använda sidan så godkänner du att vi sparar cookies på din dator. Stureplans rör erbjuder dig som privatperson eller företagskun helhetslösningar med allt- från byte av värmesystem, badrum eller avlopp i samband med nybyggnation eller . Till sin hjälp har Bo tre duktiga rörmokare som utför alla förekommande installationer och reparationer inom VVS-branschen.

VVS som kan hjälpa dig med laga rör, byta rör och rördragning i S. Vi har allt du behöver inom VVS och badrumsrenovering. Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. Vill du veta vem som är i topp 1? Comfort består av 1medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagera välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme.


Renoveringen av badrummet var felaktig på en rad. Att laga blandaren i badrummet blev dyrare än väntat. Kompetenskrav uppfylls ej. Vi hjälper dig med VVS, värmepumpar, varmvattenberedare, gasinstallation och mycket mer!


ABC- rör Stockholm Sollentuna. Inga Gulli Marianne är gift. Hansson och Hansson medical AB. Ja, registrerad för F- skatt. Behöver du rensa ditt avlopp?


Vi erbjuder avloppsrensning, högtrycksspolning samt flera andra tjänster i Stockholm. Ivar Hedlunds Rörledningsfirma AB , sandviken. Välkommen att kontakta oss!

Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB , söderhamn. Energieffektivisering i Sverige AB , lidingö. Swegon Sverige AB , nacka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg