tisdag 21 oktober 2014

Kmp poolvärmepump

Det vill säga, den hämtar värme från utomhusluften. Värmen överförs sedan till vatten, med hjälp av bland annat ett köldmedium och en kompressor. Gäller modellerna: KMP KW (EARW50TZTY).


Läs handboken noga innan du använder din poolvärmepump och spara den för framtida bruk. Tack för att du har köpt en KMP poolvärmepump !

Vi hoppas att du kommer att trivas med ditt nya inköp och att du får många år med energieffektiv pooluppvärmning. Här i manualen hittar du all nödvändig information om installation, användning, underhåll och service. Med en poolvärmepump från KMP reducerar du dina uppvärmningskostnader och kan njuta av ett varmt bad även en mulen sommardag.


KMP är experter på poolvärmepumpar och varmvattenberedare. KMPs energieffektiva samt prisvärda lösningar för uppvärmning och poolvärme har sålts på den svenska marknaden i över sex år. Jämför priser och läs recensioner på Pooler.


Välkommen till PriceRunner! KMP - Poolvärme- Värmer pooler upp till 75m3.

KMP är en ny högeffektiv poolvärmepump som reducerar dina uppvärmningskostnader med upp till. Pumpen är elegant designa anpassad för det skandinaviska klimatet och ger en skön värme även en mulen sommardag. Vi har den enda poolvärmepumpen i. Bra val av poolvärmepump - KMP Kampanjvara: KMP 50- 1st i lager. KMP har tidigare testat sina poolpumpar hos SP, med mycket bra resultat.


Jun Tidigare kunde vi presenterade vi Aqua HP från svenska Pahlén det senaste varumärket är KMP Kolmårdspumpen och modellen KMP Evolution. Aqua HP finns i två modeller Aqua HP 09kW som passar för pooler upp till moch 12kW för pooler upp till m3. Värmer upp till m³ vatten Energisparande KMP Premium är en ny högeffektiv poolvärmepump , som reducerar dina uppvärmningskostnader med upp till.


May Nytt i vårt sortiment! Fjärrstyrning till din poolvärmepump. Tänk dig att kunna reglera din pool via din mobiltelefon. Med KMP är det en möjlighet!


En poolvärmepump hämtar värme från utomhusluften och överför sedan värmen till vattnet. Med andra ord en miljövänlig uppvärmningsform. Poolvärmepump från Polarpumpen Polarpumpen erbjuder poolvärmepumpar från egna kvalitetsmärket Aquaheat men även pumpar från KMP som tillverkar lite enklare men stabila . Om deras värmepumpar kan jag inte uttala mig men de har ju en lite udda design . Komplett matgrupp utemöbler REA Fri frakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg