tisdag 21 oktober 2014

Murspis contura

Den är designad i rena linjer, glas, betong, stål och sten, för stora rum och mycket mys. Våra nya eldstäder har stora luckor, vilket möjliggör . Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.


Köp den hos en av våra återförsäljare.

Contura_murspisar-810x255. Kanske du har en gammal murspis i ditt hus? Om den inte fungerar, så är det en god idé att byta ut den mot en modernare variant. Om du vill ha en bra värmekälla till ditt hus så är det en bra idé att köpa en murspis eller.


Eldstäderna är noggrant testade avseende kvalitet och funktion och är P-märkta av Sveriges Provnings- och forskningsinstitut. Vi satsar på vår butiksmiljö och personlig service! Det är väldigt viktigt för oss att Du som kund är nöjd från första mötet till slutresultat. Vare sig det gäller vår .

En murspis som välkomnar dina gäster och som skapar en atmosfär i hemmet av värme och sober elegans. Visar produkter i: Murspis. Det är en murspis som välkomnar dina gäster och som skapar en atmosfär i hemmet av värme och sober elegans. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Vi har ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som bl. Dagens moderna murspis har kvar den öppna spisens eldkänsla och mysfaktor, men ger dessutom ett effektivt värmeutbyte. Moderna, snyggt designade med stora glasytor.


Passar i alla typer av hus och rum. Nu är vi verkligen inne på sluttampen. I helgen påbörjade vi vårt packningsrace. Johan gjorde ett hästjobb och packade hela vårt förråd och snickarverkstad. Själv ägnade jag helgen åt städning av nya huset.


Vi valde bort städningen från entreprenaden och nu är i stort sett hela . Braskamin i aluminium ger en riktigt läcker kontrast till lågornas sken. Den ger en läcker modern känsla både i nybyggda hus och i hus där gammalt möter nytt. Har inte installerat murspis själv, men en del grannar har gjort.

Min erfarenhet är att murspisar spricker förr eller senare. De är fina i början) Titta istället på täljstenskaminer typ Nunnaugn eller Tulikivi, De är lite dyrare men du får bättre verkningsgrad samt att du slipper elda . Kostnad för installation av murspis ? Beklädnaden i täljsten är naturligt värmelagrande och har en vacker naturlig mönstring. Plus: En ny murspis håller ofta värmen bättre än en vanlig braskamin.


Här säljer vi varmluftsgaller av varierande fabrikat för din kakelugn och murspis med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg