onsdag 22 oktober 2014

Golvvärme montering

Vi visar hur enkelt det är att installera golvvärme i ett öppet träbjälklag tillsammans med Uponor. Våra mm rör för vattenburen golvvärme används tillsammans med Uponor Golvvärmespånskiva. På ett öppet träbjälklag kan man lägga en glespanel tvärs bjälklaget i vilken man fäster golvvärmeplåtar som man.


Arbetet utförs av behörig elinstallatör. Allt material som skall användas skall finnas på plats i .

Funderar du på att installera golvvärme ? Här är några goda råd innan du bestämmer dig! Så lägger du el- och vattenburen golvvärme. Vi visar steg för steg hur du lägger golvvärme under kaklet på badrummet, eller under trägolvet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med din golvvärme från Ebeco. Därför erbjuder vi års garanti på våra produkter.


Vi samarbetar också med ett stort antal kunniga elinstallatörer som kan hjälpa dig att installera golvvärmen. När det gäller elektriska installationer finns det nämligen föreskrifter som måste följas.

TGolvvärme gör ditt hem trevligare – inga extra sockor behövs och barnen kan leka på ett varmt och skönt golv. Varma fötter gör gott i hela kroppen. Värmestrålning från ett konventionellt värme- system med radiatorer.


Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör. Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem.


Med rätt rumsreglering sänker du . Medlemmen Hevis fördelarskåp för golvvärme. Arbetsmoment när du lägger vattenburen golvvärme : Montera golvvärmeslang. Du har vid det här laget slitit ut alla golv. Under golvet ligger just nu vanliga 22-millimeters golvspånskivor och på dessa placerar rörmokaren . Hej, Jag håller på i källaren på vårt enplanshus med att växla av ett par bärande väggar, ovanpå delar av det bjälklag jag ska växla av ligger.


Hej, en elektriker har lagt in Thorin Tblå golvvärme i mitt blivande badrumsgolv. I monteringsanvisningen står det: Viktigt! Det är idag enkelt att köpa ett komplett 2volts golvvärmepaket.


Isolations- och resistansmät kabeln före och efter installation.

Kabeln får aldrig korsas eller kapas. Minsta böjradie på kabeln är mm. Alla golvvärmeprodukter skall anslutas till en jordfelsbrytare mA. Maximal belastning för en krets är A. Gör en måttangiven skiss eller ta . Det är skönt med varma golv och därför väljer många golvvärme av komfortskäl.


I marknadsföringen förekommer argumentet att du kan minska användningen av energi genom att du sänker inomhustemperaturen. För att golvvärmen ska bli en energibesparing måste huset lämpa sig för sådan uppvärmning, annars kan . Vid golvvärme i våtrum gäller: I våtrum gäller att tätskiktet ska monteras minst mm över värmeslingans ovansida oavsett om värmeslingan är el- eller vattenburen. Keramiska plattors fuktupptagning ska högst vara procent. Dokumentera golvvärmens placering, vilket kan vara till stort värde vid montering.


Instruktionsfilmer - Se hur enkelt det är att lägga Flooré vattenburen golvvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg