fredag 10 oktober 2014

Storköksventilation

Acticons kökskåpor är utvecklade för att ge bästa komfort i alla typer av storkök. Med ledande teknik och ett brett sortiment har vi lösningar för alla typer av storkök - Kökskåpor. Nu förstärker vi vår populära projektservice och välkomnar Erik Thyr. Erik har arbetat på Jeven i åtta år. Han började i produktion och har därefter jobbat med beredning.


Eftersom efterfrågan på vår projektservice ökar är Erik en välkommen resurs.

Med Erik som förstärkning kommer vi även i framtiden kunna . Kompetens och specialisering. Storkök är en krävande miljö på många sätt. Värme, ånga, fett och luftföroreningar gör att utrustning och interiör utsätts för stora påfrestningar. Därför ställs extra höga krav på storköksventilation och dess luftrening. Tovenco har tillverkat och installerat ventilationslösningar för storkök sedan . Med VENT BioSystem erbjuder Bioteria marknaden för första gången ett helt biologiskt och automatiskt rengöringssystem för köksfilter, imkanaler och värmeväxlare.


Fettavskiljning och värmeåtervinning i storköksventilation.

Många lokalfastighetsägare har någon typ av storkök i sina lokaler och har upplevt att fettavskiljning är mycket viktigt för fungerande värmeåtervinning. Som återförsäljare för Jeven, Stravent och Dampic i Stockholm och Uppsala kan vi erbjuda ett brett sortiment inom allt från storköksventilation till komfort och industrianläggningar. Se kontaktuppgifter, företagsinformation med nyckeltal, telefonnummer, öppettider, m. Ett nytt projekt ska ta fram en provningsmetodik som ska underlätta jämförelser av fettavskiljningssystem i storköksventilation. Reningstekniker i storköksventilation.


Det finns stor potential för värmeåtervinning i storköks ventilationssystem. Fettet från matlagningen kan dock sätta igen värmeväxlare och sabotera energiåtervinningen. Lunchträffen ger en överblick över de olika teknikerna som finns på marknaden, såsom mekaniska filter, ozon, . Här hittar du alla leverantörer av storköksventilation.


Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. Visa fler bolag på denna adress. See what people are saying and join the conversation.


Ansvarig Lee Skoglund år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg