fredag 31 oktober 2014

Luftridåaggregat

Speciallösningar för entréer. Här finner du bilder på speciallösningar med luftridåer för entréer. Klicka på bilderna för att öppna en högupplöst bild. Wallenstam Avenyn Göteborg. Luftridå för luftkonditionerade lokaler.


Användningsområden ADA kan användas bl.

De fläktar vi använder är energisnåla och levererar ändå ut stora luftmängder. Några aggregat finns nu även med EC-motorer som är ännu energisnålare vid låga hastigheter än standardfläktarna. Modell: Kompakt 450E ovanliggande. Mått: Cirkulär 4mm, längd objektanpassas. Kulör: RAL XXXX alt rostfritt.


Portbredd och höjd mellan 5-meter. Effekt angiven i för lufttemp in 20C. Download catalogue See Video. THE MOST SILENT AIR CURTAIN ON THE MARKET.

The device design supports the air flow and effectively reduces . OVS- luftridåaggregaten finns i tre olika storlekar: OVS-6 OVS-ja OVS-120. Fläktarna i luftridåaggregaten har fast hastighet och värmen regleras med en inbyggd termostat, vars reglerområde är. Finns för alla typer och storlekar av dörrar och portar mm. Aggregaten levereras med eller utan. ABC Ventilationsprodukter AB.


Insugs- och utblåsgaller, fläkthjul och element kan dammsugas eller torkas av med torr trasa. Vid dammsugning använd borste för att inte skada ömtåliga delar. Undvik starkt basiska eller syrahaltiga rengöringsmedel.


Ett nytt entresolplan med en specialbyggd ställning skapar utrymme för luftridåaggregaten bestående av fläkt, vattenbatteri och filterbox. Från varje luftridåaggregat har vi gjort en kanaldragning med ljuddämpare fram till respektive utblåstrumma. Utblåstrummorna är alla utrustade med en smal utblåsspalt, vilket i . För ett givet luftridåaggregat med värmning och filter finns det alltid en spaltbredd som ger ett lägsta eleffektbehov för fläktdriften.


Eleffektbehovet för fläktdriften är dock en ganska flack funktion kring spaltbredden med lägsta eleffektbehov. Förhållandet mellan spalteffektbehov och aggregateffektbehov är 3:för kvadratisk . Exempel på basbörvärden för röranläggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg