fredag 24 oktober 2014

Allaway ba 30

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En klassisk villamaskin i stålplåt. Placering i sekundära utrymmen som källare, förrå garage etc. Kapacitet för rördragning upp till m från centralenheten. Man kan även komplettera BA -modellerna med adapterkit för dammpåse för att förenkla skötseln.


BA är standardmodellen som passar för de flesta hus.

BA har högre undertryck och klarar därför rörsystem upp till meter . Bruksanvisningar centraldammsugare. Cyklonen i centralenheten styr skräp effektivt i den stora dammbehållaren. Välkommen till dammsugaren.


Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar. Anslutningen till rörsystemet görs med flexibla slangar. Maskinerna kan startas från doslocken eller med en knapp i handtaget, beroende på valet av städutrustning.


För befintliga hus med källare eller andra biutrymmen är BA oftast rätt val.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Den har hölje av kraftig. BA -serien lämpar sig bra för montering i befintliga hus med källare eller andra biutrymmen.


De har hölje av kraftig lackerad stålplåt, stor dammbehållare och effektiv cyklonisk rening. Tvättbart filter till modellerna: BA ,PM,AW,CV,E, DV30. Standardslang med ”ergonomiskt” handtag.


Ej i lager ( leverans 2-dagar). Populära modeller är BA -serien och PM-serien, BA -serien passar bra i hus med källare eller andra biutrymmen och PM-serien passar bra i nybyggda hus med få biutrymmen. Allaway städpaket STANDARD. CA- och CXA- modellerna från. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


DVär ett bra alternativ för mindre hus, där man endast behöver en enklare och billigare centralenhet. DV– Ett bra val för det lite mindre huset. Tilaa verkkokaupasta tai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg