tisdag 28 oktober 2014

Nibe garanti

Om något skulle hända med din värmepump kan du med hjälp av våra garantier och försäkringar vara säker på att bibehålla ett perfekt inomhusklimat. Dessutom har du två års garanti. Denna försäkring utgör ett komplement till din villaförsäkring eller motsvarande och ersätter enligt villkoret nedan den självrisk och den avskrivning du själv har att erlägga till ditt villaförsäkringsbolag i händelse av en ersättningsbar skada enligt villaförsäkringens moment ” skada på.


Detta gäller även tillbehör och kyldelar. Reservdelar har års garanti. Lär mer på Nibes Hemsida .

Garanti på installerad NIBE - Produkt. NIBE Energy systems tackar för förtroendet att få leverera en produkt till Er nya villa! En NIBE -produkt är konstruerad för att under lång tid skänka Er god värme och varm- vattenkomfort.


För korrekt inneklimat ska ventilationsinjustering utföras. VårgårdaHus ombesörjer att detta blir utfört i . NIBE Energy Systems Oy beviljar garanti på de produkter företaget själv tillverkat och importerat, och vilka installerats i Finland. Såvida den anläggning som anskaffats är felaktig, har konsumenten-kunden utgående från handelsavtalet alla lagstadgade . Flak-Byg ApS udfører alle former for .

Den har mange nyttige tilleggsfunksjoner som også trekker opp testscoren. I enlighet med villkoren i detta garantibevis lämnar Nibe AB följande garantier för produkter tillverkade under varumärket Premodul, nedan kallad produkten. För isolerade skorstensmoduler avseende produkten, exklusive detaljer exponerade för utomhusmiljö, lämnas tjugofem (25) års garanti , räknat från . Oftast tar de ut enorma överpriser, Falck är ett praktexempel, de tar över 5kr för en assistans försäkring som har en riskpremie på under 1kr!


Det som man kan fundera på är varför NIBE lämnar års- garanti på bergvärmepumparna medans de säljer försäkringar för frånluftspumparna. METRO THERM yder års garanti på alle produkter fra dokumenteret leveringsdato. Vi har tre års garanti på alla våra produkter.


Flexibelt system för uppvärmning och varmvattenproduktion i enfamiljshus. För uppgradering av befintligt värmesystem eller nybyggnation med . Vi leverer lynhurtigt fiberbredbånd fra Waoo! Nu kan du undgå langsomt internet. Læs mere og bestil på siden her. Et gjennombrudd innen effektivitet.


Med en SCOP-verdi på over . Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även utmärkt för utbytesmarknaden. Passar för hus upp till 2m² med vattenbure. Folksam konstaterar att branschen generellt anpassat garantitiderna och de flesta erbjuder idag tre års garanti.

Folksam understryker vikten av att jämföra garanti och trygghetsförsäkringar när det gäller både giltighetstid och villkor. I overensstemmelse med vilkårene i dette garantibeviset gir Nibe AB følgende garantier for produkter produsert under varemerket Premodul, i det følgende kalt produktet. For isolerte skorsteinsmoduler vedrørende produktet, bortsett fra detaljer som eksponeres for utendørsmiljø, gis det tjuefem (25) års .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg