tisdag 14 oktober 2014

Nibe varmvattenberedare manual

Vem är din närmaste NIBE -installatör? Vilken värmepump passar dig? Hitta rätt med vår produktvalsguide. Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också kraftfull och bestämd. Hon är vår största energikälla och vi är beroende av henne för att ge liv åt allt runt omkring oss.


NIBE EMINENT är en liten, praktisk och effektiv varmvattenberedare för fritidshus och mindre hushåll.

Termostaten kan regleras upp till °C. Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel 1-fas och 2-fas anslutning. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING EMINENT.


INSTALLATION AND MAINTENANCE INSTRUCTIONS EMINENT. ASENNUS- JA HOITO-OHJEET EMINENT. Apparaten får användas av barn över år och av personer med fysisk, sen sorisk eller mental funktionsnedsättning samt av personer som saknar erfa renhet eller kunskap under förutsättning att de får handledning eller instruktioner om hur man använder apparaten på ett säkert sätt och infor meras så att de förstår . Kontrollera att vatten finns i beredaren innan den inkopplas.


Igångkörning och justering.

Efterjustering och luftning. Passar perfekt i sommarstugan. Vattenmagasinet består av en stålbehållare med. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Lika effektiv som elegant. EMINENT täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten. Har precis flyttat in i ett hus och har lite problem med vår varmvattenberedare , manualen är borta men ser att det är en Nibe Compact och den. Med den största, EMINENT . Nån som vet var jag kan få tag i en manual och vad den korrekta modellbeteckningen är, den är ca år gammal!


Har flyttat in i vårt hus nyligen och börjat renovera badrummet. Nu undrar jag om någon har en instruktionsbok till varmvattenberedare NIBE EVH 100. NIBE och det företag som sålt produkten gäller AA VVS. EL 150-RF för horisontell montering.


Fotställning ingår för liggande installation. Vattenbehållare av rostfri stålplåt och med rostfri elpatron. Komplett fabriksmonterad ventilutrustning dim.


Omkopplingsbar effekt kW 1-fas 2V, kW 3-fas 4V. Kan även fås i 6-kW- utförande 3-fas 4V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg