måndag 13 oktober 2014

Solkulvert

Solkulvert med flexibelt rör och effektiv isolering. Kulvertens konstruktion gör installationen snabb och smidig. Välkomna att besöka vår webbutik! I ebutiken hittar du allt runt omkring solvärme, solel samt en hel del inom VVS till bra priser. Lämpar sig speciellt bra för Vakuumrör-Solfångare.


Polyesterisolering med UV-resistent folie.

Temperatur-beständig upp till 220°C. Jämför priser och läs recensioner på Solpaneler. Vi har alla tillbehör som krävs för din solvärme anläggning - takgenomföringar från Vilpe, solkulvert och flexslang, takställningar för platta tak. Högtemperaturtålig isolering, Armaflex HT och avluftare Spirovent Solar och mycket mer.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hej, har köpt solkulvert med rostfria flexbibla rör. Har problem att få det tätt i ändarna. Har kapat och använt halvmånar som ska täta mellan slang och den lekande muttern.


Förstår inte hur det ska fungera riktigt.

Denna solkulvert passar till de flesta normal villor plan, solkulverten är färdig isolerad och har givar kabel, Dim 1 meter. Frakt och expeditionsavgift tillkommer. Viktklass över kg (ca kg) Leverans inom 5-7 . Ni som har dragit solkulvert i mark - vad har ni använt för att dra kulverten i? Ett förslag jag har fått är avloppsrör.


BAXI ALP solkulvert RF 2x20mm, 20m - års Erfarenhet - Fri frakt – VVS home. Flowbox (inkl pump, flödesreglering mm). Expanisonskärl (inkl ansl till flowbox). Takfästen för tegeltak (kan bytas mot plåtfäste).


Glykol (5lit konc.) samt div kopplingar. Solens värme skall transporteras till värmelagret. I mitt fall ska den ner från taket, ner under marken och sen upp igen till ett annat hus. Vp- rör för tempgivarkabeln är också med i. Sen är det bara att trycka in alltihop i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg