måndag 27 oktober 2014

Toalettstol installerat och klart

Installerat och klart är ett tryggt och smart paketerbjudande som innebär att du får ett fast pris för byte och installation av våra produkter. Comfort finns över hela Sverige och kan det mesta som rör vatten och värme. En av fördelarna med att anlita oss är att vi erbjuder både tjänster och produkter.


Så oavsett vad det handlar . Ett installerat - och - klart -pris är priset för en komplett installation, utfört av en certifierad VVS-montör, inklusive produkt och installationsmaterial.

Våra certifierade VVS-montörer hjälper dig med allt som rör vatten och värme. Vi installerar allt vi säljer. Vår styrka är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter.


Ansluta mot befintligt avlopp och tillvatten. Demontering av toaletten ingår ej. För tillfället kan vi endast erbjuda detta i följande kommuner: Västerås.


Alla priser inkluderar ROT-avdrag ().

Nedan är några exempel på vad vi kan hjälpa till me priserna är ett ca pris och först efter ett . Ett enkelt och tryggt sätt att renovera. Ibland byter du material på huset eller lägenheten för utseendets skull, ibland för att det behövs. Det kan handla om allt ifrån en stor ombyggnad till mindre och små saker som ska fixas till. Hur stort eller litet det än är kan du enkelt och tryggt lämna arbetet till oss. Blandare: Vid byte av blandare ska . BAUHAUS Montageservice erbjuder dig som kund montering och installation av din nyinköpta vara, till ett fast pris som fås direkt vid köptillfälle.


Du slipper lägga tid på att hitta hantverkare och samla in offerter. Därför ser vi till att allt är installerat och klart och att din gamla toalettstol är utbytt till en modernare. Den stora spolningen är förinställd på liter men är justerbar upp till liter. Den lilla spolningen är inställd på liter men även den går att justera. FRESH WC IDO Seven D är försedd med Fresh WC, en integrerad dofttablett som gör att både din toalett och ditt badrum känns och doftar fräschare.


Toalettstol med skandinaviska standardmått. Låt oss bygga ditt drömbadrum, installerat och klart , som du vill ha det. Hos oss har du en enda projektledare som ansvarar för hela projektet.

Du behöver inte ens tänka på rivning, frakt av nya produkter, bortforsling av de gamla eller garantier. Professionellt, i tid och enligt fast offert. Lättare att hålla ren och mer hygienisk! Den har ergonomiskt förhöjd spolknapp och heltäckande kondensfri spolcistern.


Priset inkluderar installation och. WC-stolen kommer med standardsits. Priserna till våra erbjudanden är alltid satta så att jobbet blir just ” installerat och klart ”. Rörteknik är återförsäljare av Comforts möbler och produkter.


Välkommen till vår butik på Hagvägen i Östersund! Den läser av din dygnsrytm på ett intelligent sätt och agerar därefter. Den känner av tryck och flöde i systemet och stänger vattnet vid minsta dropp och larmar. De flesta försäkringsbolagen ger även rabatt på din husförsäkring vid installation av godkänd vattenfelsbrytare. Fastlimning av ny toalett.


Vad som tillkommer: Etableringskostnad på . Energiklassad tvättställsblandare. Mjukstängning som förhindrar smällar och tryckstötar är standar liksom kallstart, keramisk tätning och inbyggd temperaturspärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg