onsdag 22 oktober 2014

Woods krypgrund

Avfuktare för krypgrunder. I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. Ett kraftpaket för uppdelade och kalla krypgrunder och källare.


Det som kan hända då man sätter in t. Woods DS-i ett svalt utrymme såsom krypgrund är att avfuktningskapaciteten till stor del uteblir samt att det bildas is inuti avfuktaren.

Jag funderar på att sätta in en avfuktare i vår krypgrund. Ingen dyr sorptionsavfuktare utan en kondensavf. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Woods DS15F – den ultimata avfuktaren för krypgrunden. Med sitt högre luftflöde kan den effektivt skapa bättre cirkulation på luften , även där det är låg takhöj ex.


Ledande svenska hustillverkare har DSinbyggd i . Luftavfuktare DS15F från Woods för krypgrunder upp till 1m².

Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund. Den kan på ett effektivt sätt få cirkulation på luften, även i utrymmen som det är lågt till tak (t.ex. en krypgrund ). Om du placerar DS15F i en krypgrund rekommenderas att du istället avleder vattnet direkt via en vattenslang. Bränderna har inträffat i bostäder och i flera fall har det varit avfuktare placerade i krypgrund. Bild på kretskort från avfuktare.


Det är i huvudsak tre modeller av kondensavfuktare (se faktaruta) som har varit inblandade: Amcor DC1 Woods WDoch Woods MDC20. Företaget Woods uppmanar kunder . Fuktproblem är inte alltid lätta att upptäcka, speciellt inte i utrymmen man inte vistas i dagligen som till exempel krypgrunder. Med en hygrometer från Woodr. En Hygrometer upptäcker och mäter fukt i källare, krypgrund eller tvättstuga på ett enkelt och smidigt sätt. Du kan hålla koll på fukten så att den ligger på en bra nivå och inte orsakar några stora skador på ditt hus.


Genom att aktivera dygnsavläsnings-funktionen kan man avläsa den högsta respektive lägsta uppmätta . Läs om TrygghetsVaktens intelligenta krypgrundsavfuktare och vindsavfuktare! Tar bort överflödig fukt och dålig lukt. Ger dig en signifikant värmepumpseffekt (mer energi ut än in)!

Wood `s är de mest energieffektiva avfuktarna du kan hitta. Automatisk avfrostning och mögelskydd. Det gör den lämplig för stora krypgrunder, men också för källare och torkrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg