onsdag 15 oktober 2014

Kamin med bakugn

Jag vill kunna baka i min kamin, kan jag köpa en kamin med bakugn ? Vi har ett stort antal kaminer med möjlighet till att baka ex. Det finns som tillval och är mycket uppskattat hos många kunder. Naturligtvis finns också vedeldade köksspisar, då avsedda för en mer kontinuerlig användning och omfattning.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Braskamin Scan- Line 820B med bakugn finns också med sidoglas.

Välkommen till PriceRunner! Lotus Jubilee är ett riktigt kraftverk till kamin och du kan dessutom lägga till ett bakugn som ger dig helt nya möjligheter inom tillberedning av mat och bröd. Bakugnen innehåller praktiska hyllor och indelningar som du känner igen från en traditionell ugn.


Om du vill lagra stora värmemängder för en jämn värmeavgivning över . Designad och mångsidig värme. SVENDSEN går att få med bakugn , förhöjningssocklar, täljstensbeklädnad eller vattentank för radiatorerna. Den fås i svart eller grålack och Svendsens designers har inte lämnat något åt slumpen när denna.


En tidlös och enkel design med reglering av konvektionsluften precis ovanför luckans handtag.

När konvektionsvärmen stängs av . Nu presenterar Morsø ytterligare en . Attityd 1är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring – en oslagbar kombination. Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Två olika höljer på sockeln samt möjlighet till både bakugn och täljsten. Väljer man bakugn så får man en perfekt ugn för pizzabaket eller varma mackorna. Pizzabotten blir riktigt bra med täljstenen i botten på ugnen.


Med en maxeffekt upp till hela 10kW skapar . Läs mer om detta på bakugnsbloggen. Fräckt bågformad hel baksida gör gjutjärns- kaminen Contura till en snygg kamin av högsta. En bakugn och öppen spis för utomhusbruk. Perfekt för pizza- och brödbak, och all slags ugnsmatlagning.


Greta var en godhjärtad samekvinna från Tärnabys trakter. Hemma hos henne fanns det alltid nykokt kaffe för passerande fjällvandrare, vänner och bekanta. Med lite tur så kunde man bli bjuden på nygräddat tunnbröd . Förutom rejält med miljövänlig värme kan SVENDSEN med bakugn ombesörja såväl sockerkakor som matbröd – när du ändå är igång och eldar och håller ditt hus med billig värme. Med denna kamin tar du vedeldning till en modern form av gammaldags mysighet.


Helt i tiden och så trendigt.

Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Lotus braskamin med bakugn i traditionell stil. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Modellen kan fås med extra sockel , vattenmantlad modul samt med eller utan täljsten. Det är en modern kamin med starka klassiska anor.


Kaminens höga vikt, stabila konstruktion och unika detaljer, som stålbanden och luckan av gjutjärn, förstärker tillhörigheten till tidigare . Braskaminen blir en sparbössa samtidigt som den sprider njutning. Att elda inhemskt bränsle som är koldioxidneutralt är genialiskt! Scan-Line 800-serien består av sex olika linjer med olika höj och kan utifrån kundens önskemål levereras med beklädnad i stål, täljsten eller keramik. I standardprogrammet finns det dessutom olika alternativ, som möjlighet att ackumulera stora mängder värme, emaljerad bakugn , vridmodeller och . Kamin eldad med fasta biobränslen. Montering av bakugn (tillval).


Om kaminen placeras på ett eldstadsplan av till exempel glas (tillbehör) påverkas höjden från golvet med ett mått motsvarande eldstadsplanets tjocklek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg