måndag 13 oktober 2014

Grillplatta till spis

Grilla kött, skaldjur och grönsaker på din induktionshäll. Electrolux Infi-Grill Infinite Plancha är en grillplatta för både ugn och spis. UTSÖKTA GRILLRESULTAT, ÅRET OM.


Förvandla din häll till en grill på ett ögonblick! Med Plancha-grillen fixar du rykande heta grillrätter året om – allt från saftiga stekar, fisk och skaldjur till utsökta grönsaker. Alla ingredienser grillas jämnt oavsett var de placeras eftersom värmen fördelas.

En grillplatta som du enkelt kan placera på din spis. Classic fungerar på alla värmekällor förutom induktion. Hetta upp en räfflad grillpanna.


Låt marinaden rinna av från köttet före grillningen. Pensla köttet, inte grillplattan , med olja för att undvika rökutveckling och oljestänk. Kan också grillas i en räfflad grillpanna på spisen. LÄMPLIGA KÖTTBITAR Nötkött: rostbiff, marinerade ytterlår eller innanlår, entrecote, ryggbiff, T-benstek, filé, . KitchenTime erbjuder många grillpannor från välkända varumärken till bra priser.


Köp din grillpanna här och få fri frakt vid köp över 150kr!

En härlig och praktisk grill- och stekplatta från Skeppshult som är räfflad på ena sidan och slät på den andra. Stekplattan är praktisk och enkel att förvara nä. Den släta sidan är optimal för varma mackor, ägg och pannkakor, medan de. Det finns även grillplattor , räfflade och släta som passar över de runda brännarna.


Typ av Inbyggnadshäll, Tillbehör. Material: Återvunnet aluminium, non-stickbeläggning (GreenTek). Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Vår prisrobot säkerställer råaste dealen. Tror det är en fördel med att Svangrens variant är mer avlång, för om jag nu minns rätt så rekommenderade de att man ställer det över två plattor på sin vanliga spis , då får man ju också dubbla driveffekten jämfört med . Grillplatta till induktion från Gorenje. Steker du på spis kan du med fördel använda två plattor för att värma upp den om du saknar rektangulära plattor. Vi har en induktionshäll med standardmått (60cm) och induktionszonerna är relativt stora, men det finns lite mellanrum som jag misstänkte kunde ställa till det när det gäller jämnheten på värmen på plattan.


När det var dax att testa plattan fick jag testa lite olika . Max antal tillgängliga produkter: 8kr. Leveranstid: I lager för omgående leverans. Beräknad leveranstid 1-arbetsdagar).


Med en spis från Electrolux kan du förnya din matlagning. Vi har allt från induktionsspisar till dubbelugnar. Köp en spis eller en ugn på Elgiganten i perioden 15.

Varje Gorenje-ugn och spis kan göra underverk. Flera tusen processer sker inne i dem och de. Emaljerade grytor och pannor i gjutjärn är otroligt hållbara, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg