tisdag 14 oktober 2014

Vedpannor ctc

Vedeldning bidrar inte till växthuseffekten, eftersom växande träd binder lika mycket koldioxid som sedan frigörs när veden eldas. Det är faktiskt som man säger, veden värmer dig flera gånger. Installerar du en vedpanna från CTC , ingår Energyflex.


Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre! Varvtalsstyrda, hög verkningsgrad och pekskärm i färg gör CTC GSi och CTC EcoAir 510M till några av de bästa värmepumparna i klassen.

När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver. Beprövad vedpanna i tre storlekar. CTC Parca 3är en ovanlig produkt men det är också en väl beprövad vedpanna.


Ibland kallas den kökspanna och placeras då i kök tillsammans med el- eller vedspis. Pannan finns i tre storlekar: 1 och kW. Produkten får endast installeras i de fall utbyte sker mot en likvärdig . Med våra rötter i Småland har vi naturligtvis varma känslor för vad skogen kan ge.


Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor.

Välkommen till PriceRunner! Sju av nio vedpannor har procents effektivitet eller bättre. Sju av de nio vedpannorna i testet har en effektivitet, verkningsgra på procent eller bättre.


Verkningsgraden är som högst respektive procent för Vedolux 3från Värmebaronen och VLambda från CTC. Lägst verkningsgrad i har . Skorstensdiameter 1mm. Eldstad med volym på 1L klarar 5m ved. Din VVS butik erbjuder produkter som t. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Kvalitetsprodukter från Värmebaronen, CTC , Baxi, Effecta. Bild på vedpannan Vfrån CTC. CTC Vär en helt ny vedpanna. Hittar du en bättre vedpanna så kontakta gärna oss.


Den klarar världens hårdaste miljökrav. Den har en verkningsgrad på. Och den har massor av nya, innovativa lösningar.

De klarar världens hårdaste miljökrav och har en verkningsgrad på upp till. Det skiljer rätt så mycket i pris på några och en del har Lambda = ytterligare något som kan krångla? Veden ger både motion och gott samvete, genom att vara ett förnybart bränsle som inte tär på jordens resurser.


Vedpannor för dig som vill ha det allra bästa. Men för dig som inte vill tvingas fastna vid ett energislag finns även möjligheten att kombinera med t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg