fredag 10 oktober 2014

Viking bio fläkt

Till fläkten på brännare med tillverkningsnummer t. För uppgradering av programvara behövs ICE-krets med art. Till EBM-fläkten behöver man ha en programvara som har ”KONV” i beteckningen. Senaste programvaran heter” V. Till den nya EBM-fläkten behöver man ha en programvara som har ”KONV” i beteckningen.


Ange produkt och önskad programversion vid beställning!

Reservdelar till Värmebaronens brännare Viking Bio. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Hmm , har kört min Viking Bio en månad monterad på en äldre gjutjärnspanna Klafreströms Folkpanna.


Funkade fint i ca två veckor, därefter har återkommande driftstopp skett med sagda larm. Jag fick besked av en tekniker från . Smörja fläkt viking bio eller inte? Varför fläkten ur funktion hos Vikingbio?


Om du byter bort den gamla Torin fläkten till nya EBM fläkten så detta adapter krävs.

Passar även Oilon Bio Pro. Antal: Lägg i varukorgen. JS Energi har reservdelarna som behövs till Viking Bio. Alltid Fri Frakt inom Sverige.


Värmebaronen är ett unikt företag på marknaden för elpannor , varmvattenberedare, vedpannor samt Viking Bio pelletsbrännare. Samtliga produkter tillverkas och levereras från den egna fabriken i Österlöv. Brännarslang till Viking Bio Matarskruv meter. Bild Tändelement ORIGINAL Värmebaronen 600W Artnr.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Viking BIO matar in små doser pellets ofta, istället för stora doser mer sällan. Pelletsbrännare Viking BIO för varmuftspanna eller övriga passande pannor. Detta ger en jämnare låga och högre verkningsgrad.


Den är tillverkad med tanke på lång livslängd och låga installationskostnader. Värmebaronen har sålt brännare under namnet VIKING i . Viking Bio har automatisk uraskning och tändning och elektronisk styrning. Viking Bio passar till alla pannor tack vare sin framåtbrinnande konstruktion.


Viking Bio har ett avancerat säkerhetssystem med touchdisplay som övervakar matningsskruv, fläkt och uppstart.

Viking Bio är precis det värsta du kan råka ut för när det gäller injustering. Om du kör på sk modulerande effekt kan du inte ställa om fläkten utan bara pelletsmatning. Bästa är att ställa om till lågeffekt för då kan man justera båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg