Easy-Vent- E-T används då kanalen mynnar ovanför radiatorn. Uteluftsdon för montage med radiator av typ enkelpanel. Luftdonet är då försett med en toppanslutning som finns i höjden eller 1mm.
Easy-Vent levereras som standard med Komfortfilter i klass F7. DBR uteluftsdon är försett med filter. DBR kan levereras med olika “gälmönster”.
MATERIAL DBR: Tillverkad av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör. Isolering på donets baksida av Cellpolyeten. YSO uteluftsdon är avsett för byggnader med frånluftsystem för kontinuerlig tillförsel av filtrerad tilluft. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Ventilera bort dina radonproblem med Prefond:s uteluftsdon.
Ysodon som sitter bakom elementet. En tillräcklig och komfortabel tilluft är något som både boende och fastighetsägare önskar. Tyvärr så upplever de boende ofta allt annat än komfort med många av de produkter som finns på marknaden.
Drag, kallras och jetstråleeffekter, vilket leder till att de boende stänger ventilerna, är några av problemen.
SNABBFAKTA - Tilluftsdon för ökad komfort i skolor, daghem, kontor etc. Enkel metod för att öka friskluftstillförseln utan att bygga ut tilluftssystem. Dragfri, ljudlös tillförsel av uppvärmd friskluft. Utmärkt i samband med ombyggnad.
Naturlig ventilation med värmeväxlande lågimpulsdon, med eller utan energiåtervinning. Består av två komponenter tillverkade i galvaniserat lackerat stål. Den inre delen som ansluter cirkulärt mot väggenomföringen. Den cirkulära anslutningen är försedd med en krage som täcker av kring håltagningen i fasaden samt en vattenavvisare som tillser att vatten som rinner efter fasaden inte kommer in i . ULV är ett rektangulärt uteluftsdon för inbyggnad i yttervägg bakom radiator. Donet har ett spjäll, som manövreras med ett handtag upptill.
För att åstadkomma god tätning mot väggen, finns en tätningslist av syntetiskt cellgummi på baksidan av donet. Som tillbehör till donen finns tre teleskopiska väggenomföringar, bland. Ange resultatet i en tabell för respektive rum tydligt drag, svagt drag, Tabell sidan 3. Kontrollera med rök i samtliga frånluftsdon för att se åt vilket håll luften förs och för att få en uppfattning om dragets styrka.
Kvaliteten på luften som tillförs byggnaden kan säkerställas genom tilluftsrening och genom att uteluftsintag, intagskammare eller dylikt placeras och utformas på ett lämpligt sätt. Uteluftsintagen bör placeras så att påverkan från avgaser och andra föroreningskällor minimeras. Rekommendationer om placering och avstånd .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.