torsdag 17 mars 2016

Ivt felkoder

Använd vår sökfunktion för att hitta vad felkoden betyder samt hur den kan åtgärdas. IVT Nordic Inverter är försedd med ett avancerat självdiagnostiskt verktyg. Dessutom kan felkoder avläsas genom att titta på den röda lysdioden LEDsom sitter på kretskortet i utedelen. Meny Start Om oss Våra medarbetare Webbshop Kontakt Välj modell i. Värmepumpen meddelar eventuella fel till användaren genom visa felkoder på innedelens display.


Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.

Luft-luftvärmepumpens felkoder är en hjälp för att reda ut vad det är för fel på värmepumpen. I första hand är felkoderna en hjälp för tekniker och installatörer, men en felkod kan exempelvis även signalera att det är dags att rengöra luftvärmepumpens filter. Säkerhet för elektriska hushållsapparater och liknande bruksföremål.


Så tar du fram felkoder på Panasonic Värmepumpar: Öppna luckan på fjärrkontrollen (på vissa modeller), ta ett spetsigt föremål (t.ex. en penna) och tryck ner knappen ”CHECK” i fem sekunder samtidigt som du riktar fjärrkontrollen mot innedelen. Det piper till och standardfönstret i displayen försvinner. Hej, Är det någon som vet om det finns en förteckning över vad felkoderna på en IVT AirX betyder?


Har hittat felkodslistor till vissa andra pumpar. IVT Air X posts Sep IVT Air X - lite erfarenheter posts Oct Hjälp!

Ger snart upp IVT -pumpen! Manual_NordicInverterFR-N_sv_1. Felaktig spänning och frekvens kan leda till att utrustningen skadas eller orsaka brand. A tnerruc gnitarepo mumixaM epyt yrator delaes yllacitemreH. Installera aggregatet på en plats med minimal förekomst av . M cc0A86BR egrahc liO epyt ebut devoorG dna niF revuoL.


E metsys tnaregirfeR epyt ebut . Utrymmet där värmepumpen ska placeras måste vara försett med golvbrunn. Kontrollera innan installation. Installation av värmepump ska utföras av utbildad installatör. IVT AIR MODULE E9:AIR BOX E:S Alla - Duration: 6:52. Den är också den mest kraftfulla.


Energi- myndighetens test visar en prestanda som är i toppklass i branschen och som väsentligt ökar din besparing. För dig med direktverkande el kan det innebära att . IVT Vent är en effektiv värmelösning med lågenergi-cirkulationspumpar och ny lågenergi-fläkt. Det gör den procent effektivare än tidigare modeller.


Värmepumpen är dessutom utvecklad för att ersätta befintliga äldre frånluftsvärmepumpar oavsett fabrikat, vilket ger både en smidigare installation och en större besparing.

Fri Frakt, snabb support och snabb leverans. Alla våra IVT Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti. Genom att använda IVT originalreservdelar säkerställer du driften av din Värmepump, varmvattenberedare, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet.


Jan Varmepumper i mer enn år. I alle år har vi konsentrert virksomheten om nettopp varmepumpeteknikk. Den nybrottsånden og nysgjerrigheten som fantes da vi startet lever i høy grad fortsatt og innebærer at IVT er steget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg