tisdag 22 mars 2016

Bergvärme ivt

Vi utvecklar och tillverkar våra bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som procent. Här hittar du fakta om bergvärme , kostnader och besparing som är upp mot.


Sök på modellnamn eller värmepumpstyp. Du får även svar på vanliga frågor som gäller din pump. Inkludera även arkiverade poster i sökningen .

IVT :s värmepumpar använder bergvärme , markvärme, sjövärme eller luftvärme för att förse ditt hus med miljövänlig, energisnål värme. Bergvärmepumpar använder solenergin som lagrats i berg, jor sjö eller grundvatten. Kolla runt med grannar som har bergvärme , hade de långt till berg , grundvattennivå , då det är viktigt att få rätt aktivt djup , dvs antal meter med vatten i borran.


Se till att få ett garanterat aktivt djup så du inte åker dit på extra kostnad om de inte kan borra tillräckligt djupt. Val av en bra leverantör är viktigt, . Jag har ett problem med min IVT bergvärmepump Greenline C. Jag får ett felmeddelande att det är fasfel men utan att det är fasfel och detta efter. En fantastisk möjlighet för dig med bergvärme.

Genom att avleda kollektorvätskan som cirkulerar i berget, vilken håller omkring grader även sommarti genom en kylkonvektor avges behaglig kyla även den varmaste av sommardagar. Och detta till, i princip, ingen driftostnad alls – allt som krävs är en extra . Har fått offert från båda företagen. Ungefär samma pris på liknande pump och arbete. IVT Geo 312C är en berg-, jord- och sjövärmepump som anpassar sig efter dig och ditt hus genom sin varvtalsstyrda kompressor. Det innebär att den automatiskt tar hänsyn till temperaturskiftningar och varmvattenförbrukning och anpassar driften för att öka din besparing.


Nedan har vi samlat exempelpriser på vad det kostar att installera bergvärme och hur mycket du kan spara. Modell: IVT HE Cmed inbyggd varmvattenberedare. Effekt på värmepump: kW. Med IVT Greenline HE introducerar vi nästa generation av smarta värmepumpar. Anledningarna till att värma sitt hus med bergvärme är flera.


Det som de flesta tänker på är att bergvärme minskar uppvärmningskostnaderna ordentligt. Att IVT :s värmepumpar dessutom har marknadens bästa garantier gör att du kan känna dig säker på att du gör ett bra val. IVT -Center i Nyköping är knutet till Mälardalens Värmepumpcenter som sedan drygt år finns etablerat i Eskilstuna. Förutom installation av bergvärme erbjuder vi också helhetslösningar med frånlufts- och luft-vattenvärmepumpar. Detta gör att vi har möjlighet att föreslå den optimala värmelösningen i . IVT Center Väst säljer och gör service på alla typer av värmepumpar och vi har hjälpt fastighetsägare minska värmekostnaderna i mer än år.


Jämfört med andra värmepumpar ger bergvärme den största besparingen – du kan faktiskt sänka dina värmekostnader med upp till procent.

En bergvärmepump utnyttjar den lagrade solenergi som finns i berget under oss. Med bergvärme får du en driftsäker, underhållsfri och miljövänlig anläggning som klarar hela . Välkommen till AB Storå Rör. Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Örebro län med omnejd. Finns det berg på rimligt djup (0-m) rekommenderar vi en bergvärme pump. Bergvärme ger minimal påverkan på tomten och borrningen tar som regel endast någon dag.


Bergvärme pump har blivit populärt bland villaägare, eftersom man får ut betydligt mer energi i form av. Självklart värmer och kyler vi vårt kontor med bergvärme från IVT. Idag är vi som jobbar på Värmepumpcenter i Gävle AB. Med bra samarbetspartners inom energiborrning, el och isolering kan vi leverera totallösningar med mycket hög standard. För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi . IVT -jour dygnet runt Rörjour AB servar IVT värmepumpar dygnet runt Rörjour erbjuder IVT -jour och installerar, servar och underhåller värmepumpar, luftvärmepumpar och varmvattenberedare.


Våra VVS-montörer är utbildade och certifierade och har stor erfarenhet och kunskap kring installation, underhåll och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg