tisdag 15 mars 2016

Golvvärmesystem lk

Med vår app LK AtHome kan du kontrollera ditt golvvärmesystem och din vattenfelsbrytare via mobil, platta eller dator. Om något inte står rätt till så larmar . Den passar att lägga på befintlig platta på mark, mellanbjälklag samt i källarutrymmen. LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer.


Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme, tappvatten och renovering.

Här hittar du allt du behöver veta om våra system och produkter. Under varje system och produktgrupp finns alltid den senaste versionen av våra tekniska beskrivningar, projekteringsanvisningar och monteringsanvisningar, samt drift- och underhållsinstruktioner. Här finner du också AMA-texter. Golvvärme, upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet.


Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Med värmegolv kan du faktiskt sänka .

LK Expansionspaket L m2. Vi kan få fram allt gällande LK :s sortiment vi har alltid lägtsa pris på LK ! Keramisk golvbeläggning på. LK golvvärmesystem - EPS 16.


Rekommenderas för Alfix Tätskiktssystemer. Underlag skall vara stabilt och lämpligt i enlighet med gällande branschregler. LK Kopplingsbox NO används för inkoppling och strömsättning av LK Rumstermostat 24V NO och LK Ställdon 24V NO. Vi är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av din golvvärme helt enkelt. Drift och underhåll av ditt golvvärmesystem.


För att ett golvvärmesystem ska fungera optimalt krävs . LK Minikretsventil är avsedd att styra mindre golvvärmesystem med en golvyta på max m2. Rördimension mm eller mm. Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt.


Dessutom är det lätt att installera. Den låga bygghöjden gör systemet särskilt lämpat för renovering, tillbyggnad men även för nybyggnation. Paketen är perfekta för dig som renoverar ett rum och vill .

Bestående,av,reglercentral,meprogram, temperatursänkning,och,pumpstyrning,,ventilställdon,,utomhusgivare,samt, framledningsgivare. Levereras som en komplett enhet med monterad LK Värmekretsfördelare RF. Fördelaren har, på tilloppet, monterad avstängningsventil. På gaveln av fördelaren är LK By-pass RF . OptiFlow-ventilen används också som avstängning.


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg