onsdag 30 mars 2016

Varmluftspanna flis

Varmluftspannor TEC-GDS för Flis. Användningsområden är många såsom industrilokaler, . Brännkammare och värmeväxlare är tillverkad i rostfritt stål och utrustad med . I vårt produktsortiment ingår även två modeller TEMM35S, TEMM70S. Akron erbjuder ett stort sortiment av egentillverkade varmluftspannor för både pelletseldning och fliseldning.

Pannorna är designade för optimal varmluftsproduktion för spannmålstorkning, med hög verkningsgrad och kraftig konstruktion, samtidigt som de ger unika möjligheter för . Varit på jakt ett tag efter liknande pannor till garaget, kör idag en gammal dieselpanna men det är inte det mest ekonomiska. Var hittar jag bra vedeldad varmluftspanna ? För spannmålstorkning och uppvärmning av växthus, verkstäder m. Anpassad för flis , pellets, spannmål m. Svensk konstruktion och tillverkning. Finns i effekter från 32kW till 700kW.


GDP eldas med pellets, spån eller flis.

GDP är en container som inrymmer en komplett GDS-panna. GDP kan dockas till befintliga varmluftskanaler. Containern levereras med all intern elkoppling klar från fabrik. Bioenergi träffade Karl Fernholm på gården för att höra mer om erfarenheterna av att torka spannmål med flis.


Sedan tätar vi rökgasbrunnen så det inte kommer in fuktig luft i pannan den vägen. En rejäl bränsleinmatning ser till att flis kommer in i varmluftspannan. Chip Burner heter den varmluftspanna som Tornum nu presenterar. Det är en flispanna där panndel. Flisförrådet rymmer flis för ungefär timmars full effekt på pannan.


Vedpannor har funnits mycket länge, mer än 1år. Däremot är biobränsleeldade varmluftspannor i större modeller något nytt. Stigande bränslepriser ställer högre krav. GDS-pannan är väl rustad att möta såväl dagens som framtidens krav. För dig med behov av lägre . För ved pellets flis och briketter varmluftspanna.


Värma din verksamhet bare vid behöv med varm luft.

Dekanvaraaktuellanärdetbaraärspannmålstorken somskakonverterastill biobränsle. Någramöjligheterfinnsattbytabränsletill enbefintlig varmluftspanna. Manhartillexempelbörjat fåendelerfarenheter avattbytaoljebrännaremotpelletsbrännareochstokermatadeförugnar. FÖR TORKNING AV SPANNMÅL.


Dammsugare industrimodell för proffs. Med rymlig förbränningskammare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg