fredag 11 mars 2016

Spisfläkt kåpa

Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Du som söker en köksfläkt i unik design hittar alltid lösningen hos Fjäråskupan. Besök vår webbplats redan idag.


Det finns mycket man behöver tänka på när man ska välja en ny köksfläkt eftersom det finns många olika typer med olika funktion och finesser.

Som utgångspunkt är det alltid bra att börja med att kontrollera vilken typ av fläkt som du har idag. Om du är nöjd med denna typ kan du köpa en ny fläkt av. Uppgiften för en köksfläkt eller spisfläkt är att se till att matos, lukt, fett och fukt från matlagningen sugs ut ur köksluften så snabbt som möjligt.


En köksfläkt som är rätt monterad skapar dessutom ett undertryck i rummet som ser till att den smutsiga luften stannar i köket och slipper påverka luftkvaliteten i övriga delar av huset. Design, storlek och utformning kan variera i ganska stor grad: en del varianter syns knappt över huvudtaget medan vissa tar lite mer plats och har till . Spiskåpan är vanlig i flerfamiljshus som har centralfläkt. Det finns ingen motor i kåpan , som i andra fläktar, utan utsuget regleras genom att du öppnar eller stänger ett spjäll.

System i kökskåpan: För extern ac-motor eller för extern ec-motor. Val av extern fläktmotor:. Elektroniska tryckknappar låter dig enkelt kontrollera inställningar.


En del kolfilterfläktar har en så kallad filterindikator som meddelar dig när det är dags att byta filter. Oavsett om du tänkt köpa en frihängande eller Vägghängd köksfläkt så är det lätt att i förväg hålla koll på vilken energiförbrukning samt hur ljudlig den fläkt du . Jag håller på och renoverar kök, skall försöka återställa köket till dess forna glans. Nu till problemet, Jag ska ha Induktionshäll och en smalspis (Viking 30) framför murstocken. Kan man köpa en fläkt i mellanprisklassen och bara sätta den . En fläkt för placering i en kåpa eller direkt i ett överskåp. Kåpan för spisfläkten för lång.


LED för effektiv och energisnål belysning. Vill man använda modellen till recirkulation måste man köpa till ett kolfilter. Miele PUR68W är som sagt en vägghängd köksfläkt och den här typen är den mest effektiva.


Behöver du köpa en ny köksfläkt? Bland kategorierna hittar du både traditionella fläktar för montering i eller under ett skåp, samt utdragbara fläktaroch helt integrerade. Det finns också väggmonterade köksfläktar och kåpor samt frihängande kökskåpor.

Oavsett vilken typ av fläkt du är ute efter kan vi med vår kunskap och . STREAMLINE är vår designkåpa som ansluts direkt till värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER eller till en separat frånluftsfläkt. Den dimbara LED-belysningen och forceringsspjället regleras via en membranpanel placerad på kåpans front. En kåpa för extern fläkt saknar egen motor, den nyttjar istället en motor som monteras på vinden eller uppe på taket. Motorns hastighet regleras från kåpan.


En extern fläkt används i huvudsak för att reducera ljudnivån. Endast avsedd att ventilera köket. Kåpa med extern fläkt omfattas ej av energimärkning. Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux. Köksfläkt för moderna kök.


Thermex har ett brett sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö. Lägenhet I en lägenhet kan det vara lämpligt med en kåpa , d. Cylinda har ett stort urval som passar de flesta behoven vad det gäller design och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg