måndag 28 mars 2016

Avfuktare för vind

Information om fukt, avfuktare och mögel även kallat vindsmögel. Beskrivning av begreppet vindsavfuktare och vad du ska välja för avfuktare för att säkra klimatet på vind. Här visas och beskrivs grundläggande om installation av Acetec avfuktare på vind.


TVU 120m² är avfuktaren som ger en smart ventilation. Förhindrar fukt- och mögelskador på vinden. Exklusivt erbjudande till Villaägarnas medlemmar.

Dec Vi erbjuder kostnadseffektiv avfuktning av vind och krypgrund utefter husets specifika behov. Kontakta oss om du vill ha hjälp med avfuktning. Jag har efter tilläggsisolering fått fuktproblem på min kallvin och nu söker jag metoder för att åtgärda detta. Avfukta vinden posts Aug Fukt på vind - hur komma tillrätta med detta? Jul Snabbåtgärd vid fuktig kallvind.


Normalt varierar omgivningens fuktighet mycket under de perioder vindsutrymmen har som mest problem och därför räcker det ofta att bara kontrollera ventilation. Skulle det ändock vara fuktigt ute så länge att det hinner ackumuleras skadliga mängder fukt på vinden så . Vindsavfuktare som är driftsäkra, miljövänliga och energieffektiva. Läs mer om vår avfuktare här.

Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vind , torkrum, garage mm. Dags för något helt annat. Jag behöver skaffa en vindsavfuktare.


Denna produkt ger dig ett basskyd men då värme inte tillförs kan mögelpåväxt inte helt uteslutas. Trygghetsvakten vind är en specialanpassad avfuktare för kallvindar och ouppvärmda förråd. Kan kompletteras med värmekabel för utbyggnad till TrygghetsVakten Vind Classic.


Sju års garanti förutom på fläkten. Tätar gör du exempelvis med byggskum som går att köpa i ditt lokala byggvaruhus. Har du problem med din vind ? När många inriktar sig på att göra energisnåla hus och sänka uppvärmningskostnaderna, så medför det tyvärr ofta vindproblem​​​ ​​​​. En fläkt som ser till att luften hålls i rörelse, fuktig luft ventileras ut och torr luft tillförs, samt en styrenhet som med hjälp av flera fukt- och temperatursensorer avgör om det . Fukt är orsaken bakom alla mögelskador och det är inte bara huset, utan även människorna, som mår dåligt av det.


Det är viktigt med före- byggande åtgärder och ett säkert sätt att lösa fuktproblemet är att installera en luftavfuktare. Om huset redan fått mögelskador . Munters avfuktare är gjorda i tåliga och rostfria lättviktsmaterial. De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar.


Hög prestanda och energieffektiva.

Feb Problem med fukt,lukt eller dålig inomhusmiljö? Vi utreder och åtgärdar dina problem med fukt och inomhusmiljö i hela landet. Våra tekniker är utbildade och certifierade med lång erfarenhet i branschen. Vi säljer och monterar svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Område: Utfört arbete: Åkersberga Otto Bondes väg.


Mögelsanering samt installation Acetec avfuktare krypgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg