fredag 18 mars 2016

Pellets pris per pall

Uppge alltid var på tomten du vill ha leveransen om du beställer på pall. Använd gärna beräkningsguiden till höger för att se vad just din order av pellets kommer att kosta – bulk eller pall. Välkommen till PriceRunner!


Undersökningar visar att du kan spara mer än procent av dina energiutgifter genom att byta ut din oljebrännare till en pelletsbrännare. Det är en ganska betydande besparing. Värmeloggs är ett bra alternativ till vedeldning och är det perfekta bränslet för till exempel braskamin och kakelugn och brinner med en jämn lugn låga i cirka timme.

Varje pall innehåller paket med kg värmeloggs, totalt 9kg. Med fastprisavtal kan du köpa hela eller delar av din totalförbrukning för år till ett fast pris. Då köper en större volym som du sen ropar av löpande under år eller kortare.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern. För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete. Vi har både träbriketter och . Ständiga kvalitetskontroller, hårda krav på våra råvaruleverantörer och ett nära samarbete med tillverkarna av brännare gör att vi kan skryta med en av marknadens bästa värmepellets!


En pall Värmepellets innehåller säckar á 16kg totalt 832kg.

Nybörjarfråga: vad kostar en kWh när man eldar pellets ? Mycket bra pris på pellets hos Stora Enso t. Pris per kWh = ca öre. Köp pellets online och beräkna pelletspriser. Vill du köpa helpall pellets ? Produkten levereras på pall och placeras bredvid uppfart där chauffören kommer åt med handtruck. Pelletsprisindex ton, pris till . Viktigt att täcka säckarna direkt vid mottagning då dom har begränsat med plast runt pallen så finns . Hos oss på Löhr Monage får du lägre pris ju mer värmepellets du köper. Här ser du priset för olika kvantiteter.


Kutterspån helpall 36balar. XL-BYGG Luleå en del av XL-BYGG Stenvalls AB. Styckevis per småsäck med pellets : 4kr.


Du kan få dina Neovapellets levererade i 16-kilossäckar på pall , storsäckar på 7kg eller lösvikt (som vi också kallar bulk). Har du inte möjlighet att lagra pellets i ett bulkförrå då är pellets i säckar något för dig. Lägst pris blir det alltid om du beställer minst pallar eller ton.


Frakt och moms ingår i priserna. Under lågsäsong sker leverans inom arbetsdagar.

Beställningsalternativ Småsäck mm á kg st. Vi levererar klass 1- pellets på pall hem till er, frakt ingår i priset. Vår värmepellets är paketerad i påsar á kg per pall , totalt 8kg pellets per pall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg