onsdag 16 mars 2016

Folkpool priser

När jag köpte spabadet köpte jag även till leverans med. Marknadsföringsarbetet sköts centralt från huvudkontoret bland annat i form av annonsering i villatidningar, utgivning av tidningen Poolstänk, direktreklam samt utställning på mässor. Information och köpvilkor för badbutiken. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel.


De priser och köpvillkor som var online vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp. Priser på Badbutiken redovisas inklusive moms och .

Hur firar du din vän på Alla hjärtans dag? Folkpool AB står bakom Badbutiken. Var med och tävla om en poolbar med LED belysning och champagneglas! En mycket populär modell med plats för sex personer.


Dream II har ett skönt liggsäte, dubbla pumpar för kraftfull massage, fotmassage, fontän samt LED-belysning. De flesta drömmer faktiskt om att kunna ta ett dopp på egna tomten, gärna i en njurformad pool med lite exotisk paradiskänsla. Envoy Tillverkare: Hot Spring. Leverantör: Poolspecialisterna BN Bygg.


Mått: längd 23 br 22 h cm.

Sarena Bay Tillverkare: Dimension One. En trappa gör det enklare att gå i och ur poolen och under lättar även för de yngsta att bada enkelt. Här en rektangulär pool med trappa, ”Romandtrapp”, från Miamipool. Den nya webben ska driftas i SiteVision Cloud. Har du frågor om projektet, vänligen . En inbyggd LED-lampa gör att du själv enkelt kan välja färg på belysningen.


Badet är välisolerat och byggt för vårt nordiska klimat. Ett komplett bad som både är pris - och energieffektivt. Postgånget, A format Betalningsinformation framgår av vinnarmailet från Tradera. Status, varumärken, offentliga värden. För att göra det enkelt: Vi vill ge dig hög kvalitet och innovativ design till bra priser.


Förklaringen är också ganska enkel: Vi pressar kostnaderna mellan produktion och butikshylla. Inga onödiga handelsle inga onödiga inköpsprocesser, inga onödiga säljprocesser. Vi driver all design, produktutveckling och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg