måndag 14 mars 2016

Felkoder ivt

Använd vår sökfunktion för att hitta vad felkoden betyder samt hur den kan åtgärdas. Hitta manualer och dokument till din värmepump och sök bland frågor och svar. Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Värmepumpen meddelar eventuella fel till användaren genom visa felkoder på innedelens display.


IVT Nordic Inverter är försedd med ett avancerat självdiagnostiskt verktyg.

Dessutom kan felkoder avläsas genom att titta på den röda lysdioden LEDsom sitter på kretskortet i utedelen. Möjligheterna att spara pengar är stora, men det är viktigt att du väljer en värmepump som är anpassad för det . Startat av Kjell Lindståhl. Hej, Är det någon som vet om det finns en förteckning över vad felkoderna på en IVT AirX betyder?


Har hittat felkodslistor till vissa andra pumpar. Ger snart upp IVT -pumpen! Det piper till och standardfönstret i displayen försvinner.


Luft-luftvärmepumpens felkoder är en hjälp för att reda ut vad det är för fel på värmepumpen.

I första hand är felkoderna en hjälp för tekniker och installatörer, men en felkod kan exempelvis även signalera att det är dags att rengöra luftvärmepumpens filter. Produkten har använts för kommersiella ändamål och ska kasseras. Kontakta din IVT -leverantör för information om hur producentansvaret fungerar.


Eventuellt får du betala kostnaderna för återlämning och återvinning. Små produkter (och små mängder) kan even- tuellt lämnas in på lokala återvinningsstationer. Säkerhet för elektriska hushållsapparater och liknande bruksföremål.


Utrymmet där värmepumpen ska placeras måste vara försett med golvbrunn. Kontrollera innan installation. Installation av värmepump ska utföras av utbildad installatör.


IVT AIR MODULE E9:AIR BOX E:S Alla - Duration: 6:52. Ivt AY-XP12GR-N Pdf User Manuals. View and Download IVT 09PR-N operation manual online. PR-N Heat Pump pdf manual download. PHR-N Air Conditioner pdf manual download.


IVT Vent är en effektiv värmelösning med lågenergi-cirkulationspumpar och ny lågenergi-fläkt. Det gör den procent effektivare än tidigare modeller.

Värmepumpen är dessutom utvecklad för att ersätta befintliga äldre frånluftsvärmepumpar oavsett fabrikat, vilket ger både en smidigare installation och en större besparing. Den är också den mest kraftfulla. Energi- myndighetens test visar en prestanda som är i toppklass i branschen och som väsentligt ökar din besparing. För dig med direktverkande el kan det innebära att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg