tisdag 29 mars 2016

Ögonbrynspenna bäst i test

Vi har jobbat stenhårt för att hitta marknadens bästa produkter för ögonbrynsfärg, oavsett om du vill använda en ögonbrynspenna , en skuggpalett med borste eller. Brynfärg 1: Drömbryn åt alla – vår vinnare och bäst i test. Den tunna spetsen gör att du kan forma dina bryn hur du vill och resultatet blir faktiskt naturligt.


Eftersom du målar små tunna streck så blir det som tunna hårstrån. Perfekt för dig som har ganska glesa bryn, med den här .

Det varit populärt i många år nu att skulptera sina bryn, vilket verkligen gör skillnad för helhetsintrycket av din makeup, och det blir bara mer och mer populärt. Vi samlade därför ihop tolv stycken ögonbrynsfärger för att se vilken som verkligen står bäst i test för att göra letandet enklare för er nybörjare där ute. Vi testar ögonbrynspennor som hjälper dig styla brynen.


Här är den absolut bästa sovställningen - bara procent gör rätt. Expertens tips: Så hanterar du din fobi. Horoskop: Så blir vecka – tecken för tecken . Clinique Instant lift for brows har två uppvridbara stift där det tunna, krämiga brynstiftet fyller ut glesa bryn på ett suveränt sätt.

Ett stråk av det ljusa, skimrande stiftet ger finaste ögonbrynslyftet på ett kick. Sensai Eye brow pencil är lite torrare . Brynpenna är valet när du vill förändra, förlänga och fylla ut formen på dina ögonbryn. Skissa med små streck och borsta igenom för en trovärdig touch. Brynwaxpenna, MAC, ”Big Brow Pencil Lingering” 2. Beauty-battle: naturliga ögonbrynspennor och ögonbrynsfärg.


Det är lätt att vara kreativ med dessa skuggor och de skimrande i guldnyanserna är mina solklara favoriter med bra pigment och fint djup. Tänk om man hade breda tjocka fylliga ögonbryn. Supertäta och mörka helt naturligt av sig själva. Det enda problemet man hade var att man då och då behövde plocka dem för att de skulle hålla formen.


Vilken dröm…det kallar jag I- landsproblem! För mig får de gärna vara mörka och markerade. Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen.


Så får du snygga ögonbryn – beautyredaktionens bästa knep. Då är ögonbrynspennan det perfekta nybörjarverktyget som lätt ser till att du får välformade bryn.

Med den kan du lätt följa dina bryns. För en ”my brows but better look” är ögonbrynsskuggan bäst. Har du till exempel naturligt . Snygga ögonbrynNär du fyller i ögonbrynen kan du använda antingen ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga. Det blir i stort sett samma resultat oavsett om du väljer att sminka dig med.


Vi har testat smink, allt från mascara och foundation till highlighter och bb-cream. Hur är kvaliteten och prisvärdet? Alla produkter testas som de är tänkta att användas i verkligheten och används av både vanliga personer samt av experter på området. Se vilka sminkprodukter som blev Bäst i Test - Läs mer. Jag vill lite rådgöra med er här innan jag ger mig ut i shoping.


Jag har nu använd en ögonbrynspenna från Lancome i typ år (svart) men nu har jag tröttnat på den och vill ha en bättre krämigare variant. Ett par välformade bryn ger ansiktet bästa inramningen. Den här ögonbrynspennan från Depen kronor, färgar ögonbrynet samtidigt som formen fulländas. Matt puder färgar brynet som hålls på plats av mjukt fixerande vax.


Efter att ha testat en himla massa ögonbrynspennor genom åren har jag nu äntligen hittat den ultimata vinnaren! Den slår till och med MakeUpStores trio skuggor som jag varit så frälst vid tidigare. Den här skönheten heter Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil och är så sablans bra, mycket för att själva . Passar till både tjocka och smala pennor.


Bild på IDUN Minerals Ögonbrynspenna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg