måndag 21 mars 2016

Lufthaltsmätare

Vi har alltid lufthaltsmätare liter i lager för snabb leverans. Det har nyligen kommit en ny lättare liters lufhaltsmätare Testing för betong. För bruk säljer vi 1-liters.


Vi utför även service på de lufthaltsmätare vi sålt och . Lufthaltsmätaren finns både som elektrisk och manuell.

Instrument för bestämning av lufthalt i färsk betong. En enkel, ekonomisk och pålitlig metod för lufthaltsmätning i betong. Lättanvänd - Enkel och robust konstruktion. Noggrann och pålitlig - Oavsett VCT och för all sorts ballast.


Ekonomisk - Kostnads- och tidsbesparande jämfört med konventionella lufthaltsmätare. Liten och lätt - Bruksvikt kg och . Vid mottagning på byggplatsen skall man kontrollera betongens lufthalt med kalibrerad lufthaltsmätare. Mätvärden från denna kontroll får i enstaka fall understiga minimivärdet enligt formuleringen i BBK avsnitt 9.

Provningsfrekvens med avseende på lufthalt anges i samma avsnitt. Betongen härdas med hjälp av . Mätningen av lufthalt gjordes endast för en blandning, vilket var för blandning som ansågs kvalificerad utifrån gjutbarhet. Vid mätning av lufthalt användes lufthaltsmätaren från CBI, se figur 13. Volym behållare: liter. Figur visar CBI:s lufthaltsmätare.


OF Maskin OF Bygg OF Byggservice. Kalibrerat en ny lufthaltsmätare – Tagit emot en ny ballastleverans. Kontrolleret fukthalten i ballasten.


Sedan tidigare har vi även kontrollerat fukten i sanden. Provblandat en referensblandning med anläggningscement. Kommentar till provblandningen: På tok för styv betong, endast ett sättmått på 60mm . Utrustning för materialprovning S. En ansökan om tillstånd till bergtäkt hade först avslagits . För att mäta lufthalten användes en lufthaltsmätare som består av ett kärl och ett lock med pumpmekanism och tryckmätare, se figur 4. Kärlet fylls till mitten, vibreras och fylls sedan helt och vibreras tills man får en jämn yta.


Seidner FormTest liters.

Konsistensmätare färsk betong. Standard 1x 1x 1mm. Kapacitet att bibehålla en temperatur av - 15 . Lufthalten i betongen kan inte mätas med den lufthaltsmätare som baseras på tryckluftsprincipen.


Lättballasten innehåller luftfyllda porer som på- verkar mätningen. I stället skall man välja den lufthaltsmätare med vilken man direkt mäter luftvolymen, exempelvis lufthaltsmätare enligt Mayer. Tillverkare av kontroll- och mätapparater som används i industriella laboratorier och forskningsanläggningar.


Tekniska serviceerbjudanden: service, reparation, modernisering, gradering och. Jehander, en ledande leverantör av bergmaterial. Kom och tänka på en sak, vi som jobbar med betong använder lufthaltsmätare men för den glade hemgjutaren skulle det kanske bli tillräckligt noga om man vägde betongen före och efter tillsatsen. Typ: man blandar till rätt konsistens, fyller en burk, väger burken sedan i med tillsatsen i blandaren.


Want to prepare for your ICC Reinforced Concrete or Prestressed Concrete Certification? Hantering På byggplatsen kontrolleras, genom mätning med lufthaltsmätare , att betongen håller erforderlig lufthalt vid avlämnandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg