onsdag 23 mars 2016

Vattenmantlade pelletskaminer

Söker du en vattenmantlad pelletskamin ? Nordic Heating erbjuder flera olika vattenmantlade pelletskaminer från ledande Europeiska tillverkare! Pelletskaminer direkt luftvärme. MCZ ligger i framkant av båda teknik och design – därför MCZ är Europas favoritpussmärke.


Att elda med pellets är enkelt! En vattenmantlad pelletskamin avger inte enbart strålningsvärme i samma rum där den är placerad utan kan även distribuera ut värmen i resten av huset via det vattenburna .

En pelletskamin är ett utmärkt val om man har direktverkande el eller om man vill komplettera med extravärme. Har man vattenburen värme kan man välja en vattenmantlad kamin för att koppla på det befintliga systemet – och pannan blir en fullgod värmekälla för hela huset. En så kallad bränslepellet är ett kort cylindriskt stycke avsett för eldning, framställt genom pressning av finfördelat torrt bränsle.


Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Vattenmantlad pelletskamin. Verkningsgrad Rökrörsanslutning mm.


Elförbrukning 1W Vikt 2kg. NO AIR - No-Air-funktionen låter dig helt utesluta tvångsventilering i kaminen, vilket garanterar maximal tystnad och alla fördelar med .

Vi säljer inbyggnadsspisar, vattenmantlade braskaminer, vattenmantlade pelletskaminer , pelletskaminer för varmluft, instatskassetter till öppnaspisar, braskaminer. Vi har ett stort sortiment från bla. Oscis, Kaminexperten, Romotop, Caminetti Montegrappa, samt Bras-spisen.


Våra skorstenar kommer från Schiedel såsom . Med våra installatörer blir din vattenmantlade kamin och värmesystem rätt för huset. Installera med vår VVS-firma i Stockholm. I testet ingår olika modeller av pelletskaminer och modeller av kombikaminer som kan eldas med både pellets och ved. Kaminerna i testet värmer endast luften och är ett bra alternativ för hus som har direktverkande elvärme.


För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig . Sökte runt ett slag efter olika typer av vattenmantlade pelletskaminer. Oftast så har dom ganska dålig effet till vattnet eller låg totaleffekt. Jag har sökt men inte hittat. Finns det små, väldigt små vattenmantlade pelletskaminer med dygnsförråd för pellets?


Vi brukar även kalla våra vattenmantlade kaminer för finrumspannor, eftersom de har samma teknik och prestanda som en riktig pannrumspanna. Skillnaden är att de är snygga och mysiga så att de platsar i . Så nu funderar jag på att sätta in en vattenmantlad pelletskamin och sen någon solfångare till varmvattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg