måndag 21 mars 2016

Brunnspump gjutjärn

Gårdspumpen Kronan i gjutjärn är en grön klassisk vattenpump eller trädgårdspump för din trädgård. Välkommen in till Sekelskifte och våra trädgårdsprodukter! Vi är många som har en speciell relation till gårdspumpen.


Kanske från besöket hos mormor och morfar på landet eller den efterlängtade vistelsen vid sommarstugan. I kraftigt gjutjärn med handmålad gulddekor. En vacker prydnad som fortfarande .

Manuell gårdspump tillverkad av gjutjärn. Vi gör trädgårdsarbetet roligare samt utemiljön praktisk och avslappnande. Traditionell gårdspump tillverkad i gjutjärn.


Du väljer själv hur du vill använda pumpen, som brukspump, springbrunn eller som ren dekoration i trädgården. Köp till en fot så får du en högre pump. Aug Nu är jag less på att ringa runt och jaga försäljare av trädgårdspump i gjutjärn , manuell med en pumparm och väl fungerande.


Jag gissar att det bland AoT Forumets experter finns de som kan peka mig till båda nyproducenter och försäljare av begagnade. Sindre, lycklig ägare av ett lite .

Lite om hur dessa pumpar fungerar ! Botten ventilen som måste göra tätt. Jun Den ger en härlig gemytlig och nostalgisk känsla till sommarstugan eller hemmet. Gårdspumpen kan användas som reservpump till elektriska brunnspumpar eller helt enkelt som en vacker prydnad i trädgården. Den beprövade konstruktionen i gjutjärn håller i många år och ger en känsla av robust kvalitet.


Trädgårdspump handdriven gjutjärn max 8m djup hos vidaXL. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Senare bemålad samt senare lock. Bli först med att sätta betyg på denna produkt. Produkten är inte tillgänglig för tillfället.


Utforska denna kategori: Vattenpumpar . Silverfärgad med vridanordning. Tillverkad i gjutjärn av hög kvalitet. Observera att leveransen endast inkluderar foten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg