onsdag 23 mars 2016

Varmvattenberedare sol

NIBE COMPACT 3Sol är en effektiv varmvattenberedare för villahushåll. Med en tidlös design och dold rörinstallation smälter den in i din hemmiljö. Kopparfodrad elektrisk varmvattenberedare som kan utnyttja solvärmen. METRO 2(E) Sol är en emaljerad varmvattenberedare för effektivt utnyttkande av solvärme.


Beredaren har två slingor på m² och en elpatron på kW.

Den undre slingan är avsedd för solfångare och den övre slingan för inkoppling av exempelvis golvvärme för mindre yta. Focus 3SOL och METRO 2E SOL är varmvattenberedare för effektivt utnyttjande av solvärme för tappvarmvatten i vollor och fritidshus. Beredarna kan användas till alla på marknaden förekommande solpaneler. Varmvattenberedare med solslinga och elpatron anpassad för svenska förhållanden.


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! VARMVATTENBEREDARE FÖR SOLVÄRME. Direktverkande el - perfekt tillfälle att installera solpaneler.

Ett snabbt, bra och billigt sätt att förbättra värmesystemet är att installera solvärme för att producera varmvatten. Här har vi samlat alla våra Beredare från kända och klassiska VVS-tillverkare. Som extra korrosionsskydd ingår även offeranod. W elpatron med termostat ingår.


Invändiga gängor på alla . Sveriges största förhandlare på nätet! Vattenmagasinet består av en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar. Kamrörsslinga av koppar för anslutning mot solfångare. Lämplig area för den anslutna solfångaren är upp till ca 6m².


Tryckkärlet är konstruerat. Vilken varmvattenberedare ska man egentligen välja? Här får du tips och råd för att välja rätt varmvattenberedare som passar just eran situation. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Anslutning 230v, effekt 3kW. SoletAer kombinerar solvärme med en inbyggd värmepump och fixar varmvatten som är bättre för både plånbok och miljö – året om. Vi hjälper till med uppsättning på husfasaden och kopplingen via solberedaren till varmvattenberedaren.


Sen sköter din solberedare sig helt själv.

Resultatet är kännbart, både i plånboken . Marknadens bästa varmvattenberedare från kända varumärken som Nibe, Indol och Metro. Värm upp hemma med en energisnål varmvattenberedare från oss. Söker du efter ett företag som erbjuder högkvalitativa varmvattenberedare ? På CTC har vi lång erfarenhet av olika energikällor till både små och stora hushåll.


Vi erbjuder ett brett utbud för att kunna tillgodose olika behov och förväntningar. METRO 255E SOL och Focus VLM 3SOL är varmvattenberedare för effektivt utnyttjande av solvärme för tappvarmvatten i villor och fritidshus. Behållaren i Focus VLM 3SOL är i rostfritt stål, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg