fredag 12 december 2014

Fuktprovare

Visa filter Stäng filter. Köpte i går en värsting- fuktmätare och har nu mätt och mätt i den lilla prickiga. Fick olika värden lite här och där.


Vilken procent fuktighet är normalvärde? Vagnen hade en temperatur av grader. Tacksam för ett uttömmande svar.

Jag kan rekommendera Biltemas oförstörande fuktmätare. Den kostar under 6kronor vilket är en 3-del av andra på marknaden. Den är främst för gips och. En ny fuktindikator med två mätdjup yta 10mm och djup 25mm. Lägg instrumentet på den yta som skall mätas och fastställ snabbt och tillförlitligt fukthalten i husvagn eller båt.


Har flera gånger fått lånat lite dyrare fuktmätare från jobbet för att bedömma virkens skick. Såsom nu när jag ska måla huset. Man ska inte läsa om sjukdomar.


Eller soteld ;) Beiträge 12.

Inför linoljemålning, hur behandla gammal. Andas en husvagnstapet eller är den tät? Om fukt kommer in i väggen av tex. Jag mäter med en fuktprovare med piggar.


I dag har vi en massa elektroniska saker – lasrar av olika sorter, elektroniska avståndsmätare, regelsökare, fuktprovare – men det skadar inte att kunna de gamla sätten den dagen nån inte har köpt extrabatterier eller glömt att sätta maskinen på laddning. När lärlingarna står lamslagna medan vi plockar. Detta kändes rätt lågt och jag tänkte höra vad ni tror om det?


OK ställer jag mig frågande till? Hade jag varit din hyresvärd hade jag renoverat omedelbart. Förfåtag i en fuktprovare och kolla av väggar o golv, . Denna vara kan samfraktas (Den fasta fraktkostnaden ökar ej). Alltid kan Du hitta nån att låna fuktprovare eller andra hjälpmedel av för felsökning, å komma undan en del kostnader. Thumbsup Det var inte ventiler under fönster jag tänkte på.


Team-Adolfsson Gödseldräng. Välkommen till den specialiserade platsen för läkemedelslaboratorieutrustning. I vårt sortiment testare och analysatorer fukt, smältning, öppenhet, sönderfall, upplösning, komposition, smältning, hårdhet, tjocklek, formbarhet. Vi har mer än år som ger våra kunder med Hjälp mig ATT välja, leverans, driftsättning av olika .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg