onsdag 17 december 2014

Handdukstork vattenburen element

Våra handdukstorkar från välkända leverantörer ger god värmegivning, fungerar även som radiatorer. För vattenburen värme, endast eluppvärmd eller kombinerad vattenburen och eluppvärmd. Ersätter element i badrum med vattenburen uppvärmning.


Ej för tappvatten, endast för värmeledningssystem. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Då är det en god idé att ersätta ditt vanliga element med en handdukstork. Tänk dig om du kunde svepa in dig själv i en varm handduk varje gång du kliver ut ur duschen. Handdukstork från Purmo – för vattenburen värme. Vi har många olika typer av handdukstorkar för dig att välja på, el eller vattenburen , rak eller böjd.


Varför inte en handdukstork som är svängbar eller som är formad i bågar? En vattenburen handdukstork kan användas nästa till vilket badrum som helst. Den kan antingen kopplas till en befintlig värmekälla eller värmesystem, alternativt drivas med en elpatron.


Den ger en behaglig och jämn värme och kan, om den är stor nog, ersätta ett vattenburet element.

Välkommen till PriceRunner! HANDDUKSTORK EL BATH DELUXE ROUND MATT KROM 63X1CM. Round handdukstork Modern handdukstork med runda rör i mattborstat stål.


Hej, Är inne på att köpa en vattenburen handdukstork istället för ett element till badrummet, blir en billig variant från Biltema i så fall:. Rätt temperatur, effekt och. Man kan välja mellan en helt elektrisk handdukstork eller en mixed version, varvid elpatronen fungerar som extra tillbehör till den vattenburna versionen.


Vattenburen handdukstork med elpatron (mixed version). I Mixed-modellen används både en etthålsventil . Vi reder ut skillnaden på VVC och slutet värmesystem för er läsare samt varför du inte längre får koppla på en vattenburen handdukstork på VVC. Svaret är ja och nej – det beror helt enkelt om du har element kopplat på ”öppet system” d. VVC (tappvatten) eller ”slutet system” d. En handdukstork låter dig svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter varje dusch.


I vårt sortiment hittar du flera storlekar och utföranden. Allt för upphängningen ingår: beslag, skruvar och. I ett hem med VVS och element som är vattenburna så kan man också installera vattenburna handdukstorkar. Det här är faktiskt ett riktigt smart val eftersom vattenburna handdukstorkar är energisnåla och enkla att använda.


Har du redan en radiator i ditt badrum så kan du kanske koppla torken direkt till denna.

Prisvärda kvalitets handdukstorkar i syrafast material, vattenburen och el med element kominera Se efter våra kampanjer. Varma, sköna handdukar närhelst du vill – men låt inte handdukstorken stå på i onödan. De vars hus har vattenburen värme sparar mest energi genom att välja en vattenburen handdukstork. Det går att koppla Gemini med en elpatron och med vattenburen värme.


En ojordad handdukstork är farlig. För att koppla värmesystemet kan man använda flera metoder. Nackdelen med att ha en handdukstork på enbart vatten (ditt elementsystem) är att den är avstängd på sommaren då det är varmt och elementen inte är igång. Har man då en handdukstork på både el och vatten kan man ju enkelt sätta på handdukstorken på el när man ska torka handdukarna från stranden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg